Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Τα Μυστικά Της Θετικής Σκέψης

Κωδικός: 9789606530753
Συγγραφέας: Dr. Robert Anthony
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.35€ 12.90€

Το παγκόσµιο best seller που βασίζεται σε αρχές της ψυχολογίας οι οποίες αποδεδειγµένα οδηγούν στην επιτυχία.

Το βιβλίο Τα Μυστικά της Θετικής Σκέψης προσφέρει µια απλή και πρακτική προσέγγιση για να πετύχετε στη ζωή. Παρέχει αποτελεσµατικές µεθόδους βήµα βήµα και τεχνικές νοερής απεικόνισης που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να εξατοµικεύσουν στόχους, να πιστέψουν στη δύναµη της δηµιουργικότητας, να ξεπεράσουν παλιές πεποιθήσεις και περιορισµούς, και να µετατρέψουν τη θετική σκέψη σε πράξη.

O Dr. Robert Anthony έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε βιβλία και στα τριάντα χρόνια της καριέρας του έχει βοηθήσει εκατοµµύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσµο να ανακαλύψουν τα µυστικά της επιτυχίας.

  • Ένα υπέροχο βιβλίο που µας διδάσκει πώς να πετύχουµε µια θετική στάση ζωής αφήνοντας πίσω µας παλιές πεποιθήσεις. Επίσης, µας µαθαίνει πώς να ξεπερνάµε τις αντιξοότητες και να αποκτήσουµε αυτό που θέλουµε. Πρόκειται για ένα βιβλίο-έµπνευση που πρέπει να διαβάσετε.
    Unbounded Wisdom
  • Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω βρει σχετικά µε το πώς να δηµιουργήσεις τη ζωή που θέλεις. Δεν σου δείχνει απλώς τα βήµατα που πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά σε καθοδηγεί µε στρατηγικές και δοκιµασµένες τεχνικές. Εξηγεί πώς να χρησιµοποιήσεις θετικές δηλώσεις, προθέσεις, οραµατισµούς και πολλά άλλα.
    Self-improvementtools.com
  • Έχει τη δυναµική να γίνει το πιο επιδραστικό βιβλίο για την επιτυχία που έχετε διαβάσει ποτέ. Ο Dr. Anthony προτείνει στρατηγικές που αλλάζουν τη ζωή µε εξαιρετικό και απλό τρόπο.
    Peggy McColl, συγγραφέας του best seller των New York Times Your Destiny Switch