Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Μodels - Προσελκύστε Τις Γυναίκες Με Ειλικρίνεια

Κωδικός: 9786185579029
Συγγραφέας: Mark Manson
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
19.80€ 17.75€

Ένα βιβλίο αποκλειστικά για ΑΝΔΡΕΣ.

Ένα βιβλίο για να καταλάβουμε:
-Ποιος είναι ο ελκυστικός άνδρας
-Πώς μας οδηγούν στη συναισθηματική εξάρτηση και την καταστροφή του πραγματικού Εαυτού μας
-Πώς να μην προσποιούμαστε ότι είμαστε δυνατοί συναισθηματικά, αλλά να είμαστε πραγματικά Δυνατοί
-Πώς να προσελκύουμε τις Γυναίκες με την Ειλικρίνεια
-Πώς να θέτουμε τα όριά μας
-Πώς να δημιουργούμε ισχυρούς συνδέσμους με τις Γυναίκες από το να προσπαθούμε να τις εντυπωσιάσουμε.

Αυτό είναι το τελευταίο βιβλίο συμβουλών για ΑΝΔΡΕΣ που θα χρειαστείτε ποτέ.

Στον μετα-βιομηχανικό, μετα-φεμινιστικό κόσμο μας, δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο ήταν παλιά το τι είναι άνδρας ή το τι θα πρέπει να είναι.
Αιώνες πριν, το καθήκον ενός άνδρα ήταν η δύναμη και η προστασία. Δεκαετίες πριν, ήταν να εργάζεται και να παρέχει τα απαραίτητα, αλλά σήμερα επικρατεί σύγχυση. Η κοινωνία συνεχώς προσθέτει ή αφαιρεί πρότυπα, δημιουργώντας ένα θολό τοπίο για το τι είναι άνδρας. Είμαστε είτε η πρώτη είτε η δεύτερη γενιά ανδρών που μεγαλώνουν χωρίς ένα μοντέλο του τι είναι δυνατός και ελκυστικός άνδρας.
Ο στόχος αυτού του βιβλίου είναι:

  • Να παρουσιάσει το Μοντέλο του πραγματικά ελκυστικού άνδρα με ακεραιότητα και ωριμότητα στον 21ό αιώνα. Αυτό σημαίνει ότι ο σύγχρονος άνδρας πρέπει να κινηθεί πέρα από τα στερεότυπα του προστάτη και του κουβαλητή, της δύναμης και της στωικότητας, και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας σε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο που να προκαλεί περισσότερο τον θαυμασμό και τον πόθο.
  • Να κατανοήσουμε όλες τις μορφές συναισθηματικής εξάρτησης στις οποίες μπλεκόμαστε και χάνουμε τον Εαυτό μας.
  • Να καταλάβουμε τη μεγάλη Δύναμη που έρχεται μέσα από το να είμαστε ευάλωτοι.
  • Να συνειδητοποιήσουμε ότι η καλύτερη μέθοδος για να είμαστε ελκυστικοί σε μια Γυναίκα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Ελκυστικό είναι αυτό που πραγματικά είμαστε. Αυτό είναι αληθινό και αυτό θα εκτιμήσει η κάθε Γυναίκα. Κάθε φορά που προσποιούμαστε κάτι που δεν είμαστε όχι μόνο δεν είμαστε ελκυστικοί στις Γυναίκες, αλλά καταστρέφουμε τον πραγματικό μας Εαυτό.
  • Θα καταφέρουμε να θέσουμε τα όριά μας σταθερά και ξεκάθαρα. Ανησυχούμε για το τι εικόνα θα σχηματίσει η Γυναίκα για εμάς και ξεχνάμε να σκεφτούμε τι εικόνα πρέπει να δώσει εκείνη σε εμάς.

Πριν δέκα χρόνια, όταν ξεκίνησα να βοηθάω άνδρες να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τις γυναίκες, δεν είχα ιδέα για την κουνελότρυπα που ετοιμαζόμουν να κατέβω και για τον εαυτό μου και για τους άλλους. Εκείνον τον καιρό οι κύριες ανησυχίες στην ερωτική μου ζωή γύριζαν γύρω από τα ποια σπέσιαλ ποτά προσφέρονταν την Πέμπτη το βράδυ και ποια από τις πέντε Τζιλ στο τηλέφωνό μου ήταν αυτή που είχα συναντήσει το περασμένο σαββατοκύριακο.
Μόνο όταν κάθισα κάτω και προσπάθησα να βάλω άλλους άνδρες στο σημείο να έχουν πέντε Τζιλ στο τηλέφωνό τους, είχα μια πεταχτή ματιά του βάθους του νοήματος και της ελλιπούς ανάπτυξης για τον συναισθηματικό και ερωτικό κόσμο των περισσότερων ανδρών και το πόσο δύσκολο είναι να εμπνεύσεις μια αυθεντική κίνηση μέσας τους, για να ανοίξουν αυτόν τον κόσμο.

Άνδρες όλου του κόσμου να ξέρετε ότι είμαστε τυχεροί που δεν είμαστε μόνο δυνατοί, προστάτες και κουβαλητές. Να χαίρεστε που ζείτε σ’ αυτήν την εποχή όσο σκοτεινή και μπερδεμένη κι αν φαίνεται, γιατί μόνο σήμερα μπορούμε να είμαστε ΑΝΔΡΕΣ και όχι εργαλεία για κάποιους χαζούς σκοπούς.

Mark Manson
Αφιερωμένο σε όλους τους ΑΝΔΡΕΣ κάθε ηλικίας