Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Misterioso

Κωδικός: 9786180318852
Συγγραφέας: Arne Dahl
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
9.90€ 8.90€

Πανικός καταλαµβάνει τη σουηδική κοινωνία όταν ο ένας µετά τον άλλο δολοφονούνται οι µεγαλοεπιχειρηµατίες της χώρας. Προκειµένου να διαλευκανθεί η υπόθεση το ταχύτερο δυνατόν και χωρίς άλλες απώλειες, ο Αρχηγός της Αστυνοµίας συστήνει την επίλεκτη Οµάδα Άλφα. Αν και ετερόκλητο σύνολο, η οµάδα καλείται να συλλάβει τον «Δολοφόνο των Ισχυρών», που τρυπώνει στα σαλόνια τους χωρίς να αφήνει ίχνη, ακούει τζαζ παραµονεύοντας στο σκοτάδι και σκοτώνει πάντα µε δύο πυροβολισµούς στο κεφάλι. Οι έρευνες οδηγούν σε διαφορετικούς δρόµους• από τις τράπεζες και την ιστιοπλοΐα ως τη ρώσικη µαφία και έναν θρυλικό αυτοσχεδιασµό του τζαζίστα Τελόνιους Μονκ... Misterioso.
 

ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΦΑ

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ίσως ο πιο ταλαντούχος απ’ όλους τους σκανδιναβούς συγγραφείς. Η οξυδέρκεια της µατιάς του είναι εντυπωσιακή. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η χωρίς φτιασίδια πολιτικής ορθότητας εικόνα της σουηδικής κοινωνίας στα µυθιστορήµατά του. Πέτρος Μάρκαρης, Τα Νέα (Βιβλιοδρόµιο)

Ο Arne Dahl έχει δηµιουργήσει δική του σχολή µέσα στην παράδοση της σουηδικής αστυνοµικής λογοτεχνίας. Συνδυάζει το σασπένς, τις διεθνείς ίντριγκες και την κατασκοπεία µε αξεπέραστη λογοτεχνική ικανότητα.
Lars Kepler, συγγραφέας