Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Μισή Καρδιά

Κωδικός: 9789606530135
Συγγραφέας: Sofia Lundberg
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.60€ 14.90€

Η Έλιν Μπόουλς έχει την τέλεια ζωή. Είναι επιτυχημένη φωτογράφος και ζει στη Νέα Υόρκη με τον υπέροχο σύζυγό της και τη δεκαεφτάχρονη κόρη της, Άλις. Πάντα όμως κάτι έλειπε από την κατά τα άλλα τέλεια οικογενειακή ζωή της.
Ένα γράμμα από τον μοναδικό πραγματικό της φίλο, από τότε που ζούσε μέσα στη φτώχεια στο σουηδικό νησί Γκότλαντ, της θυμίζει πόσο ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε κάποτε. Για το μυστικό που την ανάγκασε να το σκάσει από το νησί της και να μην επιστρέψει ποτέ.
Η Έλιν δεν αργεί να συνειδητοποιήσει πως θα πρέπει να ακούσει τις φωνές του παρελθόντος προκειμένου να σώσει την οικογένειά της και να νιώσει και πάλι ολοκληρωμένη. Έτσι, θα ταξιδέψει σε μια διαφορετική ήπειρο και σε μια άλλη ζωή, βαθιά θαμμένη στο παρελθόν της.

Η Μισή Καρδιά είναι μια ιστορία που μιλάει για το πώς κάποιος ξεπερνά τις τύψεις, πώς ανακαλύπτει τον εαυτό του και την αλήθεια και πώς, στη διάρκεια της διαδρομής, μαθαίνει να αγαπά.

Το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως κυκλοφορεί με τίτλο «Το κόκκινο καρνέ».

  • Δεν ξέρω πώς το κάνει, όμως η γραφή της Lundberg διαπερνά ολόκληρο το σώμα σου όταν τη διαβάζεις. Κυρίως όμως την καρδιά σου.
    Blekinge Lans Tidning, εφημερίδα
  • H Sofia Lundberg υφαίνει με μαεστρία το παρελθόν και το παρόν… Η Μισή Καρδιά είναι ένα δυνατό συναισθηματικό μυθιστόρημα που σε συγκλονίζει. Το απόλαυσα!
    Vastmanlandskans bokblogg, βιβλιοφιλικό blog
  • Όπως και με Το Κόκκινο Καρνέ (κυκλο­­φορεί επίσης από τις Εκδόσεις Διόπτρα) η Lundberg ξυπνάει δυνατά συναισθήματα... Με έκανε να βουρκώσω! Το μυθιστόρημα είναι εξαιρετικά γραμμένο και η επιθυμία να μάθεις τι γίνεται παρακάτω σε ωθεί από σελίδα σε σελίδα. Οι χαρακτήρες είναι δοσμένοι υπέροχα και τους απολαμβάνεις σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
    A well-read lady, βιβλιοκριτικός