Έκπτωση -20%

10 Μηνύματα Από Τους Αγγέλους Σου Που Θέλουν Να Ξέρεις

Κωδικός: 9786185093839
Συγγραφέας: Doreen Virtue
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
12.00€ 9.60€

Αγαπημένε, αναγνωρίζουμε με την ύψιστη συμπόνια τις δοκιμασίες που υπομένεις. Παρακολουθούμε την πάλη των ανθρώπων και παρεμβαίνουμε, όπως μπορούμε καλύτερα, όταν προσκαλούμαστε. Επιδίωξή μας είναι να αφυπνίσουμε μέσα σου αρχαίες μνήμες, για να σε καθοδηγήσουμε στον νόστο σου.

Καθώς διαβάζεις τα λόγια μας, συνδεόμαστε μαζί σου. Καθώς διαβάζεις τα λόγια μας εδώ, θα παρατηρήσεις στον νου και στα συναισθήματά σου να παίρνει σχήμα ένα δεύτερο αφήγημα. Το αφήγημα αυτό θα αφυπνίσει επιγνώσεις που ως τώρα ο συνειδητός σου νους εμπόδιζε.

Διότι ανακαλείς ολοένα και πιο συνειδητές αναμνήσεις του πραγματικού σου εαυτού, στον τόπο που θα αποκαλούσες «Παράδεισο» και που στην πραγματικότητα είναι μία κατάσταση ύπαρξης την οποία θα σου εξηγήσουμε…

Αποσπάσματα από το βιβλίο

Οι άγγελοι είναι η γέφυρα που ενώνει τον Παράδεισο και τη Γη. Άλλωστε, η λέξη άγγελος σημαίνει «αγγελιαφόρος του Θεού». Οι άγγελοι μπορούν να μας βρουν και να μας προσφέρουν τις διδαχές τους, όσο απροσπέλαστο κι αν φαντάζει το άγχος και ο φόβος μας. Σε αυτό το αδογμάτιστο βιβλίο θα διαβάσετε 10 παρήγορα και εμπνευστικά μηνύματα, προερχόμενα από τη συλλογική φωνή των αγγέλων του Θεού, που ήδη ξέρουν τα ερωτήματα της καρδιάς σας. Εδώ οι άγγελοι, μέσα από τη ενορατική Doreen Virtue, μας μεταφέρουν τη Θεϊκή τους σοφία για σημαντικά θέματα, όπως:

• Η πραγματική σας ταυτότητα και ο λόγος του ερχομού σας στη Γη
• Η ελεύθερη βούληση
• Οι ανθρώπινες σχέσεις
• Η θεραπεία
• Η πνευματική και η επίγεια πραγμάτωση
…και πολλά άλλα.