Έκπτωση -20%

Michael Schumacher

Κωδικός: 9789602961483
Συγγραφέας: Christopher Hilton
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
30.15€ 24.12€

22 Οκτωβρίου 2006, στο Σάο Πάολο...
Οι τελευταίες στιγμές της πιο επιτυχημένης καριέρας όλων των εποχών στη Formula 1. O Μίκαελ Σουμάχερ έχει μόλις αποσπάσει την τέταρτη θέση στο Γκραν Πρι της Βραζιλίας - ενώ σε μία φάση του αγώνα βρισκόταν τελευταίος - σε μια ηρωική προσπάθεια να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για όγδοη φορά. Ο αγώνας αποτελεί το απόσταγμα όλης του της σταδιοδρομίας, συνδυάζοντας την αξεπέραστη δεξιοτεχνία του με την ένταση των μεγάλων συγκινήσεων, που έκανε το κοινό να τον λατρέψει. Αυτή είναι η ιστορία του.

Απο το 1994 έως το 2006, ο κόσμος των Grand Prix ζούσε στην εποχή του Michael Schumacher, του οδηγού που σημάδεψε τη Formula-1, περισσότερο από κάθε άλλον. Μερικές φορές αυτή η κυριαρχία δημιούργησε δέος, μερικές φορές θαυμασμό, άλλες πάλι οργή ανάμεικτη με πικρές αντιπαραθέσεις και διαμάχες.
Ο Christopher Hilton, κορυφαίος βιογράφος της Formula-1, αφηγείται την ιστορία του γιού ενός συνηθισμένου εργάτη από μια μικρή πόλη, που σαν παιδί δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το Grand Prix.
Το βιβλίο, διανθισμένο με άγνωστες ιστορίες, δράση, απόψεις και συνεντεύξεις, στατιστικές αγώνων και μια πλήρη περιγραφή για κάθε ένα από τα 249 Grand Prix στα οποία συμμετείχε, ερευνά όλη τη σταδιοδρομία του Michael Schumacher, από τις επιρροές της παιδικής του ηλικίας, μέχρι τον τελευταίο του αγώνα για τη Ferrari, στο Grand Prix της Βραζιλίας το 2006...