Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Μεθοδική Επανάληψη Βιβλίο Μαθητή - Μαθηματικά Γ’ Λυκείου (Σαββάλας)

Κωδικός: 9789604936335
Κατηγορία: Μαθηματικά
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
12.90€ 11.58€

Το πρώτο και πιο σημαντικό μέλημα κάθε υποψηφίου είναι να κατακτήσει έγκαιρα και σε βάθος τη θεωρία, δηλαδή να κατανοήσει τις έννοιες, να μάθει τους ορισμούς, τις διατυπώσεις των προτάσεων αλλά και τις αποδείξεις όλων των θεωρημάτων που μπορεί να ζητηθούν στις εξετάσεις. Με καλή μελέτη της θεωρίας ο υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να λύσει χωρίς δυσκολία τα δύο πρώτα θέματα και να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια καλή επίδοση στα Μαθηματικά.

Επιπλέον, με τη νέα τάση που παρατηρείται στα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων τα τελευταία χρόνια, γίνεται αναγκαία η βαθιά γνώση των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου, ο εμπλουτισμός τους με συμπληρωματικά ερωτήματα και η σύνθεση ορισμένων σημαντικών ιδεών που εμπεριέχονται σε διάφορα σημεία της ύλης ή των συμπληρωματικών οδηγιών. Είναι επίσης σημαντική η κατανόηση των πιο σπουδαίων ενοτήτων από τα Μαθηματικά των προηγούμενων ετών, κυρίως του Λυκείου.

Το παρόν βιβλίο αποσκοπεί στην οργάνωση της μελέτης της θεωρίας και συγχρόνως σε μια λεπτομερή και σε βάθος αξιοποίηση των ασκήσεων που περιέχονται στο σχολικό εγχειρίδιο, διανθισμένες με κατάλληλα ερωτήματα. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται η απαραίτητη σύνθεση όλης της εξεταστέας ύλης και ο μαθητής εξοικειώνεται με ασκήσεις που έχουν περίπου τη δομή, την έκταση και τη δυσκολία των θεμάτων που θα συναντήσει στις εξετάσεις του.

Περιέχονται:

  • Αναλυτική θεωρία με απαντήσεις • Ερωτήσεις στο θέμα Α • Θέματα με βάση το σχολικό βιβλίο
  • Θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων • Γενικά θέματα