Έκπτωση - 9%

Merge Dead Cells (EU) NSW

Κωδικός: 011221
Κατηγορία: Nintendo Switch Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
34.90€ 31.90€

Το Dead Cells είναι ένα rogue-lite, action-platformer παιχνίδι, εμπνευσμένο από το Castlevania. Το Dead Cells σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ένα πανέμορφο, συνεχώς μεταβαλλόμενο κάστρο ... υποθέτοντας ότι είστε σε θέση να πολεμήσετε τους προηγούμενους κατόχους του.

Για να νικήσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να γίνετε Master στο  2D "Duels lite Combat" και ενώ νιώθετε την απειλή που θα κάνει τα πάντα για να χάσετε. Δεν υπάρχουν σημεία ελέγχου. Σκοτώστε, πεθανετε, μάθετε, επαναλάβετε.

  • RogueVania: Έντονη δράση 2D με την τρομερή αίσθηση αδρεναλίνης λόγω permadeath σε ένα κάστρο γεμάτο μαζεμένα πλάσματα.
  • Souls-lite combat: Βασισμένα σε μοτίβα με πολλά όπλα και ξόρκια, σε ένα μοναδικό gameplay. Roll roll κυλήστε το σκάφος σας απαλά κάτω από το ρεύμα ...
  • Μη γραμμική πρόοδος: Ξεκλειδώστε νέα επίπεδα με κάθε θάνατο, ακολουθήστε μια νέα διαδρομή. Κουρασμένος από τους σιχαμένους υπονόμους; Γιατί να μην βγεις στα τείχη;
  • Εξερεύνηση: Μυστικά δωμάτια, κρυφά περάσματα, γοητευτικά τοπία. Ένα καλό μέρος για διακοπές.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Στα ίχνη του Rogue: Η προοδευτική εξερεύνηση ενός αλληλένδετου κόσμου, με το στοιχείο της επανάληψης που χαρακτηρίζειτα παιχνίδια τύπου Rogue και την απειλή του μόνιμου θανάτου που στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη.
  • 2D δράση που θυμίζει ελαφρύ Darksouls: Σκληρές αλλά δίκαιες μάχες, η εμβληματική τούμπα για να αποφύγετε ένα χτύπημα, πάνω από 90 όπλα και ξόρκια με ένα μοναδικό στο είδος του gameplay... Η δράση που δεν συγχωρ ά παντρεύεται την παντελή απουσίαα σφάλειας και κάνει την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο κάθε στιγμή.
  • Δυναμική πρόοδος: Στους υπόνομους, στον ναό των οστών ή στις πολεμίστρες: Μόλις τις ξεκλειδώσετε, ειδικές ικανότητες σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες διαδρομές για να φτάσετε στον προορισμό σας. Επιλέξτε το μονοπάτι που ταιριάζει στον τρόπο που χτίσατε τον χαρακτήρα σας, στο στυλ που παίζετε, ή απλά στη διάθεση σας.
  • Εξερεύνηση: Μυστικά δωμάτια, κρυμμένοι διάδρομοι, γοητευτικά τοπία. Χαλαρώστε για μια στιγμή και περπατήστε στους πύργους για να ανασάνετε τον φρέσκο αέρα που αρωματίζεται από τη θάλασσα.