Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Το Μέλλον Μας - Προφητεία

Κωδικός: 9789601436258
Συγγραφέας: Sylvia Browne
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.90€ 15.20€

 Νο#1 best seller

 
Η Σίλβια Μπράουν προέβλεψε µε απόλυτη ακρίβεια, τόσο ως προς τον χρόνο εκδήλωσης όσο και ως προς τα συµπτώµατα, την πανδηµία. 
 
Μέχρι στιγµής, το 80% των προφητειών της Σίλβια Μπράουν έχουν επαληθευτεί µε ακρίβεια. Αυτός ο πνευµατικός οδηγός µιας από τις πιο διάσηµες  προφητικές φωνές παρουσιάζει τι µας επιφυλάσσει το µέλλον.
Η Μπράουν προσφέρει ένα σαφές και συναρπαστικό όραµα για τον κόσµο µέσα από την εκπληκτική και αποκαλυπτική µατιά της. Έχει καταφέρει µε τη µέθοδό της να σώσει οικογένειες από την απόγνωση, να βοηθήσει την αστυνοµία να κλείσει δυσεπίλυτες υποθέσεις, να κάνει τις καρδιές των ανθρώπων να «ανοίξουν», βοηθώντας τους να δουν το καλό µέσα τους. Μια αυθεντία στη µετάδοση της αλήθειας. 
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε τον δρόµο για την πνευµατικότητα. Δεν υπάρχει «σωστός» δρόµος πέρα από το να ανακαλύψετε τι λειτουργεί για εσάς, τι αντηχεί τόσο βαθιά µέσα σας που ξέρετε ότι έχει αγγίξει την ψυχή σας, τι σας κάνει να νιώθετε αντί απλά να πράττετε, τι σας δίνει το αίσθηµα της ικανοποίησης και όχι του κορεσµού. Αυτό που συνοψίζεται υπέροχα στη φράση: «Γίνε αυτό που προσεύχεσαι να γίνεις».