Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Μεγαλύτερος Πωλητής Στον Κόσμο - Το Πλήρες Βιβλίο

Κωδικός: 9789606055843
Συγγραφέας: Og Mandino
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.50€ 13.95€

Τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε κι εσείς τα μυστικά που θα αλλάξουν τη ζωή σας με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
Ο "Μεγαλύτερος Πωλητής στον Κόσμο" είναι το έργο που έχει επηρεάσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
- Θα επιμείνω μέχρι να πετύχω... Δεν γεννήθηκα σ' αυτόν τον κόσμο για να αποτύχω ούτε τρέχει η αποτυχία στις φλέβες μου...
- Γεννήθηκα για να θριαμβεύσω, όχι για να σκύβω το κεφάλι
- Γεννήθηκα για να γιορτάζω νίκες και όχι για να μεμψιμοιρώ
- Πάντα θα αναζητώ τον σπόρο του θριάμβου σε κάθε αντιξοότητα
Ο καθένας από εμάς είναι πωλητής, ανεξάρτητα από το επάγγελμά του. Πρώτα πρέπει να πουλήσει κανείς τον εαυτό του στον εαυτό του, για να βρει την προσωπική ευτυχία και ψυχική γαλήνη.
Αυτό το βιβλίο μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να γίνει ο καλύτερος πωλητής του εαυτού του.

"Ο Μεγαλύτερος Πωλητής στον Κόσμο" είναι το έργο που επηρέασε και θα συνεχίσει να επηρεάζει τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων.
Πρόκειται για την ιστορία του Χαφίντ, ενός νεαρού σταβλίτη που έζησε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, και της φλογερής επιθυμίας του να βελτιώσει τη θέση του στη ζωή. Για να αποδείξει ότι έχει αυτή την ικανότητα πηγαίνει στη Βηθλεέμ σταλμένος από τον Πάθρος, τον εργοδότη του, ιδιοκτήτη μεγάλου εμπορικού καραβανιού, για να πουλήσει έναν μόνο χιτώνα, ώστε να ζεσταθεί ένα νεογέννητο σε μια σπηλιά κοντά σ' ένα πανδοχείο.
Ο Χαφίντ επιστρέφει στο καραβάνι ντροπιασμένος, αλλά με τη συνοδεία ενός φωτεινού άστρου, που λάμπει ψηλά πάνω από το κεφάλι του. Αυτό το φαινόμενο ερμηνεύεται από τον Πάθρος ως σημάδι από τους θεούς, κι έτσι δίνει στον Χαφίντ τα αρχαία χειρόγραφα που περιέχουν την απαιτούμενη σοφία, η οποία θα βοηθήσει τον νεαρό να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες και φιλοδοξίες του.
Ο Χαφίντ εφάρμοσε τα μυστικά των χειρογράφων για επιτυχία και έγινε ο Μεγαλύτερος Πωλητής στον Κόσμο, μέχρι που γέρος πια, πλούσιος και επιτυχημένος, παραδίδει τα χειρόγραφα σε ένα πολύ σπουδαίο πρόσωπο. Στη συνέχεια μοιράζει τα πλούτη του στους φτωχούς και τους συνεργάτες του και απομονώνεται από τον κόσμο.
"Ο Μεγαλύτερος Πωλητής στον Κόσμο - ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟ" περιλαμβάνει επίσης τη συνέχεια και το τέλος της καταπληκτικής ιστορίας του Χαφίνι, ο οποίος μετά από χρόνια δίνει τέλος στην απομόνωσή του και «επιστρέφει στον κόσμο» για να αρχίσει μια νέα σταδιοδρομία.
Στην αρχή αντιμετωπίζει την αποτυχία, μέχρι που παίρνει ένα ξεχωριστό δώρο από κάποιον που έχει να δει πενήντα χρόνια. Επιστρέφει στην πατρίδα του για να γράψει τις δικές του Δέκα Δηλώσεις της Επιτυχίας και να τις μοιραστεί με όσους αναζητούν μια καλύτερη ζωή, ανάμεσά τους κι εσάς.