Banner for Espa
Έκπτωση -20%

Μαθηματικά Γ΄ Λυκείου 200 Προτεινόμενα Β Και Γ Θέματα Εξετάσεων (Ελληνοεκδοτική)

Κωδικός: 9789605630409
Κατηγορία: Μαθηματικά
Συγγραφέας: Lisari Team
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
24.70€ 19.76€

Το τρίτο συγγραφικό βήμα της ομάδας μας, της lisari team, πραγματοποιείται στη Γ' Λυκείου, Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής. Εστιάζουμε στην άρτια επανάληψη του μαθητή κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους και όχι μόνο τους τελευταίους μήνες πριν τις Εξετάσεις.

Το κύριο μέλημα της ομάδας μας ήταν η δημιουργία ενός βιβλίου που θα περιείχε επαναληπτικά θέματα Β - Γ ταξινομημένα ανά κεφάλαιο έτσι, ώστε να συμπληρώνει τη μελέτη του μαθητή κατά την ολοκλήρωση ενός κεφαλαίου. Προτείνεται η ταυτόχρονη μελέτη του με το σχολικό βιβλίο, αφού ακολουθεί τη διδακτέα - εξεταστέα ύλη.

Αν και τα θέματα δεν μπορούμε να τα «μετρήσουμε», δεν μπορούμε να τα «ζυγίσουμε», προσπαθήσαμε όμως να κατασκευάσουμε νέα πρότυπα θέματα, που απευθύνονται σε όλους τους μαθητές, χωρίς να περιέχουν απαιτητικά ερωτήματα που, συνήθως, συναντάμε στα Δ θέματα, τα οποία και αποθαρρύνουν πρόωρα τον μαθητή.

Προτείνουμε, λοιπόν, ασκήσεις που παρέχουν την ασφάλεια που χρειάζονται οι μαθητές, για να οδηγηθούν σταθερά σε πιο απαιτητικές ασκήσεις.

Το παρόν βιβλίο έρχεται να συμπληρώσει τον Οδηγό Επανάληψης που εξέδωσε η ομάδα μας τον Φεβρουάριο 2016, ο οποίος αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση μελέτης των μαθηματικών της Γ' Λυκείου. Τα 200 επαναληπτικά θέματα Β - Γ απευθύνονται σε όλους τους μαθητές.