Banner for Espa

Τα Μαθήματα - Ανάλυση Γ΄ Λυκείου (24 Γράμματα)

Κωδικός: 9786182015445
Κατηγορία: Μαθηματικά
Διαθεσιμότητα: 2 έως 5 ημέρες
19.80€

Στα μαθήματα για την Γ' Λυκείου έγινε μια προσπάθεια να καλυφθεί η ύλη 2022-2023 ασκησεολογικά. Δηλαδή μέσω υποδειγματικών ασκήσεων να εξαντληθεί το περιεχόμενό της.
Έτσι χωρίσαμε σε κατάλληλες παραγράφους και προσθέσαμε παρατηρήσεις, ενίοτε και παραδείγματα, για την πληρέστερη κάλυψη του περιεχομένου.
Να σημειώσω ότι οδηγός ήταν το μάθημα που έκανα στην Δέσποινα Παυλογιάννη την οποία ευχαριστώ αφού οι σημειώσεις της με βοήθησαν να συγκεντρώσω το περιεχόμενο σε μια βολική μορφή.
Στα συννεφάκια υπάρχουν σκέψεις που πρέπει να γίνουν στο σημείο λύσης που αυτά υποδηλώνουν.
Προσπάθησα να δώσω γεωμετρικό περιεχόμενο, καλά κρυμμένο, σε πολλές παρατηρήσεις για να γίνουν εύληπτες και να βοηθούν την συνέχεια της λύσης. Υπάρχουν και ελάχιστα κομμάτια ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ - Ε.Υ. αλλά σημειώνονται με σαφήνεια και μπορεί να παραληφθούν.
Οι περιλήψεις σκοπό έχουν να βοηθήσουν και να συμπυκνώσουν τις ιδέες που υπάρχουν μέσα στο κείμενο και να το ελαφρώσουν κατά το δυνατόν.
Πιστεύω πως κάλυψα ασκησεολογικά το μεγαλύτερο μέρος της ύλης ώστε να γίνει σαφές και κατανοητό το περιεχόμενο της ανάλυσης της Γ' Λυκείου και να προκύψει ένας καλός βαθμός στις εξετάσεις.