Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Maped Creativ Imagin Style Βράχιολακια 907401

Κωδικός: ΒΝΖΛ-907401
Brand: Maped
Κατηγορία: Ηλικία: 7+ ετών
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
13.00€ 11.70€

Με τα Imagin’Style Bracelets, δημιουργήστε μοναδικά και πολύχρωμα βραχιόλια για εσάς και τους φίλους σας. Είναι εύκολο, μπορείτε να δημιουργήσετε βραχιόλια ύφανσης καθώς και βραχιόλια με χάντρες και φούντες. Στη συνέχεια επιλέξτε ποια θα φορέσετε, σύμφωνα με τα γούστα σας και το δικό σας στυλ. Το Imagin’Style προσφέρει μια εύκολη δραστηριότητα με βραχιόλια για τους λάτρεις της μόδας, από 7 ετών.

Η ύφανση καθοδηγείται χάρη στο κουτί και την τεχνική ενός κόμπου. Τα βραχιόλια με χάντρες και φούντες είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Δραστηριότητα δημιουργίας 16 βραχιολιών (6 βραχιόλια ύφανσης, 10 βραχιόλια με χάντρες και φούντες).

Το Imagin’Style επιτρέπει στα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, τη συγκέντρωση και το κράτημα τους διασκεδάζοντας! Τα παιδιά αναπτύσσουν την τεχνογνωσία τους και μαθαίνουν για την καλλιτεχνική δημιουργία μόδας. Η συσκευασία περιλαμβάνει 16 βραχιόλια για δημιουργία (6 ύφανση και 10 χάντρες), χάντρες και φούντες για διακόσμηση, 3 χρώματα κλωστής και κουτί αποθήκευσης χάντρες.