Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Μάγισσα Του Πορτομπέλο

Κωδικός: 9789601414843
Συγγραφέας: Paulo Coelho
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.74€ 15.07€

Οι άνθρωποι δημιουργούν μια πραγματικότητα και στη συνέχεια γίνονται θύματά της. Η Αθηνά επαναστάτησε ενάντια σε αυτό και πλήρωσε υψηλό τίμημα. (Χίρον Ράιαν, δημοσιογράφος)
Mε χρησιμοποίησαν και με χειραγώγησαν χωρίς κανείς να σκεφτεί πώς ένιωθα. Ήταν η δασκάλα μου, είχε αναλάβει να μου μεταλαμπαδεύσει το πνεύμα των ιερών μυστηρίων, να ξυπνήσει την άγνωστη δύναμη που κατέχουμε όλοι μας. Όταν τολμάμε να ταξιδέψουμε σ' αυτή την άγνωστη θάλασσα, δείχνουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε εκείνους που μας οδηγούν, πιστεύοντας πως ξέρουν περισσότερα από εμάς. (Αντρέα Μακ Κέιν, ηθοποιός θεάτρου)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Aθηνάς ήταν ότι υπήρξε γυναίκα που προηγούνταν κατά πολύ της εποχής της και ότι το έδειχνε σε όλους. Πλήρωσε το τίμημα; Χωρίς αμφιβολία. Ωστόσο θα είχε πληρώσει ακόμα μεγαλύτερο τίμημα αν είχε καταπιέσει την πληθωρικότητά της. Θα ήταν γεμάτη πικρία και απογοήτευση, θα ανησυχούσε διαρκώς για το «τι θα σκεφτούν οι άλλοι», θα έλεγε συνέχεια «περίμενε πρώτα να τακτοποιήσω αυτά τα ζητήματα και μετά θα αφοσιωθώ στα όνειρά μου», θα παραπονιόταν όλη την ώρα πως «οι συνθήκες δεν είναι ποτέ ιδανικές». (Ντίντρε Ο' Νιλ, γνωστή ως Έντα)