Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Λυκόφως 4 - Χαραυγή

Κωδικός: 9786180122169
Συγγραφέας: Stephenie Meyer
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
22.20€ 19.98€

Η Μπέλα, διχασμένη ανάμεσα στο έντονο πάθος της για τον Έντουαρντ και τη στιβαρή φιλία της με τον Τζέικομπ, βρίσκεται στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς γεμάτης πειρασμούς, απώλειες και συγκρούσεις. Άραγε, θα επιλέξει να μπει στον σκοτεινό και γοητευτικό κόσμο των αθανάτων ή θα προτιμήσει να ακολουθήσει μια ήρεμη ανθρώπινη ζωή; Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική της απόφαση. Και καθώς ένα σωρό αναπάντεχα γεγονότα ξετυλίγονται μπροστά της, ο κίνδυνος να καταστραφούν όλα είναι πιο ορατός από ποτέ…

Στο τελευταίο μέρος του επικού μπεστ σέλερ ΛΥΚΟΦΩΣ, έρχονται στο φως τα μυστικά της παθιασμένης σχέσης της Μπέλα και του Έντουαρντ που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες.

Η τετραλογία ΛΥΚΟΦΩΣ (The Twilight Saga) της Stephenie Meyer αποτελεί εκδοτικό φαινόμενο, καθώς γέννησε την παγκόσμια τάση του «παραφυσικού ρομαντικού μυθιστορήματος». Κυκλοφορεί σε περισσότερες από 50 χώρες κι έχει πουλήσει πάνω από 155 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. Με πάθος και απρόσμενες ανατροπές, αυτό το ερωτικό έπος είναι έτοιμο να κατακτήσει τη λογοτεχνική αθανασία.