Προσφορά
Έκπτωση -20%

Logitech G935 Over Ear Gaming Headset 3.5mm

Κωδικός: ACHLLS-LOGG935
Brand: Logitech
Κατηγορία: Ακουστικά Bluetooth
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
217.30€ 173.84€

Με οδηγούς 50 mm Pro-G και τεχνολογία DTS Headphone: X 2.0. Διαθέτουν σύνδεση 2.4GHz με 15 μέτρα εμβέλεια και φωτισμό Lightsync RGB.

2.4 GHZ

Παίξτε με ασύρματο 2,4 GHz για έως και 12 ώρες ανά φόρτιση χωρίς φωτισμό ή 8 ώρες με προεπιλεγμένο φωτισμό. Συνεχίστε να παίζετε ενώ φορτίζετε την μπαταρία μέσω καλωδίου USB. Εναλλακτικά, η αναλογική είσοδος 3,5 mm σάς δίνει την ελευθερία να παίζετε ενσύρματα σε κονσόλα, κινητό ή υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται μπαταρία.

Οι αναβαθμισμένοι οδηγοί Pro-G 50 mm είναι κατασκευασμένοι με υφασμένο υβριδικό πλέγμα που ξεκλειδώνει μεγαλύτερη ηχητική λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια σε οποιοδήποτε όγκο. Οι ήχοι χαμηλής συχνότητας, όπως εκρήξεις και πλούσιες ηχητικές διαδρομές, είναι ακόμα πιο γεμάτοι και κινηματογραφικοί. Υψηλές συχνότητες, φωνές, βήματα, πυροβολισμοί, είναι καθαρές και αναπαράγονται με ακρίβεια.

Surround 7.1

Απολαύστε απίστευτα DTS Headphone:X 2.0 που λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον τυπικό ήχο surround 7.1 καναλιών. Η ακριβής χωρική ευαισθητοποίηση εντός του παιχνιδιού σάς επιτρέπει να εντοπίζετε με σαφήνεια τη θέση και την απόσταση σε ένα πλήρες ηχητικό τοπίο 3D. Το να ακούς καθαρά το περιβάλλον σου μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας.

Πλήρως ρυθμιζόμενο

Με το λογισμικό παιχνιδιών Logitech G HUB μπορείτε να εξατομικεύσετε τον φωτισμό Lightsync RGB, να προγραμματίζετε πλήκτρα G με μακροεντολές και εντολές εντός παιχνιδιού και να προσαρμόζετε τις προτιμήσεις ήχου με μοναδικά προφίλ για κάθε παιχνίδι και εφαρμογή.

Lightsync RGB

Επιλέξτε από προεγκατεστημένα κινούμενα σχέδια RGB ή επιλέξτε περίπου 16,8 εκατομμύρια χρώματα και δημιουργήστε τα δικά σας προσαρμοσμένα εφέ με το λογισμικό G HUB. Το G HUB ξεκλειδώνει επίσης εφέ RGB που αντιδρούν στη δράση, τον ήχο ή το χρώμα της οθόνης στο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συγχρονίσετε το G935 με άλλες υποστηριζόμενες συσκευές Logitech G Lightsync RGB για μια ενοποιημένη εμπειρία.