Προσφορά

Logitech G332 Over Ear Gaming Headset 3.5mm

Κωδικός: ACHLLS- LOGG332
Brand: Logitech
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες

Προσφέρει πλούσιο ήχο για να απολαμβάνετε το παιχνίδι σας. Ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming στην οποία ακούτε τα πάντα και όλοι σε ακούνε πεντακάθαρα.

Οδηγοί 50mm

Οι μεγάλοι οδηγοί ήχου 50 mm παρέχουν ολοκληρωμένο, πλούσιο ήχο για μια πιο έντονη εμπειρία παιχνιδιού. Ο ήχος από τα αγαπημένα σου παιχνίδια θα είναι επιτέλους ακριβώς όπως πρέπει: Εξαιρετικός.

Ακουστείτε δυνατά και καθαρά

Το μικρόφωνο 6 mm εξασφαλίζει ότι τα μέλη της ομάδας σου μπορούν να σε ακούσουν. Ο βραχίονας μικροφώνου με δυνατότητα σίγασης με αναδίπλωση σου επιτρέπει να απενεργοποιείς το μικρόφωνο όταν δεν θέλεις να ακούγεσαι.

Ένα σετ για όλες τις πλατφόρμερ

Το ακουστικά λειτουργούν με PC ή Mac και με κονσόλες παιχνιδιών όπως τα PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch καθώς και με κινητές συσκευές μέσω καλωδίου 3,5 mm.

Ακούστε το πρώτοι, ακούστε τα όλα

Αξιοποίησε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να απολαμβάνεις πραγματικά συναρπαστικές εμπειρίες ήχου, ειδικά προσαρμοσμένες για τα αυτιά σου. Με το Immerse, ακούς πού βρίσκεται ο εχθρός και τους ήχους γεμίσματος του όπλου με ακρίβεια. Έχεις το πλεονέκτημα να ακούς τους εχθρούς σου προτού σε ακούσουν αυτοί. Η λειτουργία Close Combat σε μεταφέρει μέσα στη δράση καθώς ακούς τις σφαίρες να περνούν δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τη δύναμη του Immerse με το σετ μικροφώνου-ακουστικών Logitech G και μετέτρεψε τα αυτιά σου σε φονικά όπλα.