Banner for Espa
Έκπτωση -7%

I Like Junior A - Revision Book 9789963259120

Κωδικός: 9789963259120
Κατηγορία: A' - B' - C' - D' Senior
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
17.00€ 15.81€

Η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές Β' ή Α' Δημοτικού. Στόχος της είναι να αγαπήσουν τα παιδιά τα Αγγλικά, αποκτώντας γερές βάσεις από την αρχή, καθώς η ύλη παρουσιάζεται με απλό και κατανοητό τρόπο. Μαζί με τον Super Junior και την παρέα του, ο μαθητής κάνει ένα δημιουργικό ξεκίνημα στην αγγλική γλώσσα μέσα από μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων.

Περιέχει επιπλέον επαναληπτικές ασκήσεις βασισμένες στην ύλη της σειράς I Like Junior A. Αποτελείται από 7 Alphabet Reviews και 20 Revision Lessons που περιέχουν Vocabulary, Reading, Grammar και Writing activities. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται θεωρία γραμματικής (Extra Grammar και My Grammar), 5 Writing Tasks και Oral Practice.

To Revision Book μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  1. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, παράλληλα με τα Coursebook και Activity Book για περισσότερη επανάληψη και καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
  2. Στην αρχή ή στη μέση του σχολικού έτους, για την ομαλή ένταξη ενός νέου μαθητή στην κατάλληλη τάξη.
  3. Στο τέλος του σχολικού έτους, μετά την ολοκλήρωση των Coursebook και Activity Book για επανάληψη της ύλης που έχει διδαχθεί.
  4. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε για επανάληψη της προηγούμενης τάξης ή για εντατική διδασκαλία/προετοιμασία της επόμενης τάξης.
  5. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για ατομική ενασχόληση του μαθητή στο σπίτι ώστε να μη χάσει την επαφή με τα Αγγλικά.