Banner for Espa
Έκπτωση -7%

I Like English 3 - Revision Book 9789963259151

Κωδικός: 9789963259151
Κατηγορία: A' - B' - C' - D' Senior
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
17.00€ 15.81€

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου C' Senior. Η ύλη παρουσιάζεται με απλό, κατανοητό τρόπο και καλύπτεται ευχάριστα μέσα από ενδιαφέροντα κείμενα.

Το Revision Book:

Περιέχει επιπλέον επαναληπτικές ασκήσεις βασισμένες στην ύλη της σειράς I like English 3. Αποτελείται από 18 Revision Lessons που περιέχουν Vocabulary, Grammar, Listening και Speaking activities. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 6 Writing Projects, 6 Extra Writing Tasks και 6 Reading texts με ερωτήσεις κατανόησης. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν Grammar Theory, Extra Oral Practice και λίστα με Irregular Verbs.

To Revision Book μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής τρόπους:
  1. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, παράλληλα με τα Coursebook και Activity Book για περισσότερη επανάληψη και καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
  2. Στην αρχή ή στη μέση του σχολικού έτους, για την ομαλή ένταξη ενός νέου μαθητή στην κατάλληλη τάξη.
  3. Στο τέλος του σχολικού έτους, μετά την ολοκλήρωση των Coursebook και Activity Book για επανάληψη της ύλης που έχει διδαχθεί.
  4. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε για επανάληψη της προηγούμενης τάξης ή για εντατική διδασκαλία/προετοιμασία της επόμενης τάξης.
  5. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για ατομική ενασχόληση του μαθητή στο σπίτι ώστε να μη χάσει την επαφή με τα Αγγλικά.