Λένα Μαντά: Και 13 και vintage!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 13 χρόνων επιτυχίας της Λένας Μαντά, οι εκδόσεις Ψυχογιός επανακυκλοφορούν τα 13 έργα της, σε νέα vintage «συσκευασία», επαυξημένα κατά ένα κεφάλαιο και με νέες μειωμένες τιμές!

 

poster

1. «Βαλς με δώδεκα θεούς»
2. «Θεανώ, η λύκαινα της Πόλης»
3. «Το σπίτι πάνω στο ποτάμι»
4. «Η άλλη πλευρά του νομίσματος»
5. «Έρωτας σαν βροχή»
6. «Το τελευταίο τσιγάρο»
7. «Χωρίς χειροκρότημα»
8. «Όσο αντέχει η ψυχή»
9. «Με λένε Ντάτα»
10. «Ήταν ένας καφές στη χόβολη»
11. «Τα πέντε κλειδιά»
12. «Μια συγνώμη για το τέλος»
13. «Δεν μπορεί, θα στρώσει!»

Δεκατρία μυθιστορήματα, δεκάδες χιλιάδες  αντίτυπα, αναρίθμητοι θαυμαστές. Η Λένα Μαντά κατέχει δίκαια τη θέση της «βασίλισσας» της ελληνικής εκδοτικής σκηνής επί δεκατρία συναπτά έτη.

Δείτε όλα τα βιβλία της Vintage σειράς εδώ και αποκτείστε τα!

Η ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό Life & Style. To βιβλίo της ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, ενώ το μυθιστόρημά της ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κυκλοφορεί στα αλβανικά, στα ιταλικά και στα ισπανικά, ενώ σύντομα θα εκδοθεί και στα αγγλικά. Το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ κυκλοφορεί στα αλβανικά, ενώ το ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ, που έγινε τηλεοπτική σειρά στην Κύπρο και την Ελλάδα, έχει μεταφραστεί στα κινεζικά και στα βουλγαρικά. Τέλος, το ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ έχει κυκλοφορήσει στα αλβανικά. Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα.