Κυνηγοί Κεφαλών

Κωδικός: 9786180340235
Συγγραφέας: Jo Nesbo
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
12.20€ 10.98€

55 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2008 NORWEGIAN BOOK CLUB PRIZE

Παρά το ότι υπολείπεται σε ύψος, ο Ρόγκερ Μπρόουν µοιάζει να τα έχει όλα: είναι ο πιο επιτυχηµένος κυνηγός επιχειρηµατικών ταλέντων της Νορβηγίας, έχει παντρευτεί την πανέµορφη ιδιοκτήτρια µιας γκαλερί και ζει µέσα στη χλιδή σε ένα ονειρεµένο σπίτι. Η ασύστολη σπατάλη, ωστόσο, έχει σαν αποτέλεσµα να βρεθεί χρεωµένος ως τον λαιµό και να αναγκαστεί να ασκήσει ένα παράλληλο επάγγελµα: ληστής πανάκριβων έργων τέχνης. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να οργανώσει την τελευταία µεγάλη δουλειά, που θα τον απαλλάξει από όλα του τα χρέη, ένα απρόβλεπτο γύρισµα της τύχης θα τον µετατρέψει από κυνηγό σε θήραµα και τα χρέη θα γίνουν το µικρότερο πρόβληµά του…


Ένας ατελείωτος συνδυασµός δράσης και σασπένς που κόβει την ανάσα.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ο Nesbo έχει το µοναδικό ταλέντο να ανατρέπει όλα τα δεδοµένα που διαθέτει ο αναγνώστης, παίζοντας µε τις προσδοκίες του και κάνοντας µόνο τις απολύτως απαραίτητες αποκαλύψεις.
Independent

Ο Ταραντίνο συναντά τους αδελφούς Κοέν στο απολαυστικό θρίλερ του Jo Nesbo.
Politiken

Με µαεστρία αλά Ναµπόκοφ, ο Nesbo κατευθύνει επιδέξια τον αναγνώστη ώστε να συµπονέσει και να ταυτιστεί µε έναν ελάχιστα συµπαθητικό ήρωα. Ένα εµπνευσµένο βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε.
Newsweek

Ο βασιλιάς των συγγραφέων αστυνοµικής λογοτεχνίας.
Sunday Express

Μια ασταµάτητη συγγραφική δύναµη.
The Times