Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Κορυφή - Πρωταθλητής Δεν Γεννιέσαι, Γίνεσαι

Κωδικός: 9789606451621
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.60€ 14.90€

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να επιτύχεις αξιοσημείωτα πράγματα.

Οι περισσότεροι αθλητές δεν γεννιούνται με κάποιο φυσικό πλεονέκτημα. Τρεις κορυφαίες σκακίστριες ήταν αδελφές, και η επιτυχία τους σχεδιάστηκε από τους γονείς τους πριν καν γεννηθούν.

Ο Άντερς Έρικσον και ο Ρόμπερτ Πουλ έχουν περάσει τριάντα χρόνια μελετώντας ιδιοφυΐες, αστέρια του αθλητισμού και παιδιά-θαύματα στη μουσική. Το αξιοσημείω-το εύρημά τους δείχνει ότι η επιτυχία απλώς προϋποθέτει το κατάλληλο είδος εξάσκησης. Στο βιβλίο τους Κορυφή δίνουν σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να δεχθούμε καθοδήγηση και να κινητοποιήσουμε τους εαυτούς μας. Τα εξαιρετικά άτομα γεννιούνται με μία μοναδική ικανότητα, την οποία μοιραζόμαστε όλοι: την ικανότητα να αναπτύσσουμε τους εγκεφάλους και τα σώματά μας μέσω των δικών μας προσπαθειών.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Θα επηρεάσει τον τρόπο που οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα παιδιά, εκπαιδεύουν υπαλλήλους, περνούν τον χρόνο τους.»
–The Economist

«Αυτό το βιβλίο είναι μια επανάσταση, μια λυρική, ισχυρή, επιστημονική αφήγηση που στην πραγματικότητα μας δείχνει πώς να γίνουμε καλύτεροι –πολύ καλύτεροι– στα πράγματα για τα οποία νοιαζόμαστε.»
–Seth Godin, συγγραφέας του Αυτό είναι το Μάρκετινγκ

«Όποιος θέλει να γίνει καλύτερος σε οτιδήποτε πρέπει να διαβάσει την Κορυφή. Δεν είναι απλή θεωρία. Η έρευνα του Ericsson επικεντρώνεται στον πραγματικό κόσμο και εξηγεί λεπτομερώς, με παραδείγματα, πώς όλοι μας μπορούμε να εφαρμόσουμε τις αρχές της κορυφαίας επίδοσης στο έργο μας ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής μας.»
–Fortune

«Ευκολοδιάβαστο και πλούσιο σε λεπτομέρειες, καθοδηγεί τον αναγνώστη βήμα-βήμα μέσα από τα στοιχεία που συνιστούν τη συνειδητή εξάσκηση, παρέχοντας άφθονα παραδείγματα… Και δίνει τροφή για σκέψη.»
–The Globe and the Mail