Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Κορίτσι Σταμάτα Να Ζητάς Συγγνώμη!

Κωδικός: 9789606451362
Συγγραφέας: Rachel Hollis
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
15.50€ 13.95€

Είναι κάτι που σας φαίνεται γνώριμο; Γυναίκες που δεν ζουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους; Που νιώθουν ένα φτερούγισμα στην καρδιά τους για κάτι περισσότερο, αλλά φοβούνται μήπως έρθουν σε δύσκολη θέση, μήπως αδυνατούν να προσεγγίσουν την τελειότητα, μήπως δεν επαρκούν.
Βραβείο Goodreads Non-fiction 2019

«Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά πρώτα πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν γι’ αυτό.»

Στο βιβλίο Κορίτσι, σταμάτα να ζητάς συγγνώμη! η Ρέιτσελ Χόλις, Νο 1 συγγραφέας στη λίστα των New York Times και ιδρύτρια μιας επιτυχημένης start-up, αφυπνίζει και παροτρύνει. Γνωρίζει ότι πολλές γυναίκες έμαθαν να αυτοπροσδιορίζονται στη σκιά άλλων ανθρώπων –ως σύζυγοι, ως μητέρες, ως κόρες ή ως εργαζόμενες– αντί να μαθαίνουν ποιες πραγματικά είναι και τι είναι αυτό που θέλουν. Η Χόλις εντοπίζει τις δικαιολογίες που χρειάζεται να ξεφορτωθείς, τις συμπεριφορές που πρέπει να υιοθετήσεις και τις δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσεις για να βαδίσεις στον δρόμο της ανάπτυξης, της αυτοπεποίθησης και της πίστης στον εαυτό σου.

Είπαν για τη συγγραφέα και το βιβλίο:

«Η Ρέιτσελ Χόλις είναι μια υπερδραστήρια ηγέτιδα που έχει αφιερωθεί ολόψυχα στο να βοηθά τις γυναίκες να κυνηγούν με αποφασιστικότητα τους στόχους και τα όνειρά τους χωρίς να απολογούνται. Η ικανότητά της να μοιράζεται ιστορίες και αρχές με ωμή ειλικρίνεια εμπνέει τις αναγνώστριές της να ανακαλύψουν και να
ακολουθήσουν τα πρακτικά βήματα που θα τις βάλουν στο μονοπάτι της διά βίου προσωπικής ανάπτυξης.»
––JOHN C. MAXWELL, συγγραφέας του Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας 2.0

«Ένιωσες ποτέ ότι έχεις βαλτώσει; Προσπάθησες ποτέ να βρεις χρόνο για τα όνειρά σου –ή έστω για να ομολογήσεις αυτά τα όνειρα στον εαυτό σου; Στο βιβλίο της Κορίτσι, σταμάτα να ζητάς συγγνώμη! η Ρέιτσελ Χόλις επισημαίνει τις παγίδες, τις προκλήσεις και τις δικαιολογίες που μας εμποδίζουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Μιλά με την αναζωογονητική (και συχνά ξεκαρδιστική) ειλικρίνεια για τις δικές της εμπειρίες και τα σφάλματα, και παρέχει πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε.»
–GRETCHEN RUBIN, συγγραφέας του New York Times best seller Μαθήματα ευτυχίας