Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Κοινωνιολογία Γ' Λυκείου (Σαββάλας)

Κωδικός: 9789604938322
Κατηγορία: Κοινωνιολογία
Συγγραφέας: Αλεξάνδρα Στράτου
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.90€ 15.20€

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην προσπάθεια των μαθητών της Γ' Λυκείου να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μαθήματος της Κοινωνιολογίας, Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται τα εξής:

- Η ύλη του μαθήματος χωρισμένη σε διδακτικές ενότητες - δεν περιέχεται το κεφάλαιο 8 (που είναι εκτός διδακτέας ύλης). Σε κάθε διδακτική ενότητα η ύλη δίνεται υπό μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων.

- Σημειώσεις κάτω από τις ερωτήσεις-απαντήσεις, όπου επεξηγούνται και αναλύονται διάφορα σημεία της ύλης, καθώς και κείμενα σε πλαίσια, με συμπληρωματικές πληροφορίες ή σχόλια για διάφορες έννοιες και ζητήματα.

- Σχολιασμός εικόνων και παραθεμάτων του Βιβλίου του Μαθητή ανά διδακτική ενότητα. Τα παραθέματα εξετάζονται υπό μορφή ερώτησης-απάντησης.

- Θέματα προς απάντηση σε κάθε διδακτική ενότητα, όπου περιέχονται θέματα «σωστού-λάθους», πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης, σύντομης απάντησης, συνδυαστικά, επεξεργασίας πηγών.

- Απαντήσεις στις ερωτήσεις του Βιβλίου του Μαθητή και στα θέματα του Τετραδίου Εργασίας και Έρευνας, που δίνονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

- Κριτήρια Αξιολόγησης στο τέλος κάθε κεφαλαίου, καθώς και Επαναληπτικά Κριτήρια Αξιολόγησης (εφ' όλης της ύλης) μετά την ολοκλήρωση των κεφαλαίων.

- Απαντήσεις σε όλα τα «Θέματα προς απάντηση» και στα «Κριτήρια Αξιολόγησης», οι οποίες δίνονται στο τέλος του βιβλίου.

Σχετικά Προϊόντα