Banner for Espa
Έκπτωση -5%

Κλικ Στα Ελληνικά Επίπεδο Α1 (Για Παιδιά 6-12 Eτών) - Τόμοι Α & Β

Κωδικός: 9789607779700
Κατηγορία: Ελληνική Γλώσσα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
45.00€ 42.75€

Η σειρά «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά» αποτελείται από σύγχρονα διδακτικά εγχειρίδια τα οποία ακολουθούν πιστά τις προδιαγραφές για τα Επίπεδα Ελληνομάθειας, που επισήμως ισχύουν με νόμο του κράτους από το 2010. Οι νέες προδιαγραφές αποτυπώνονται αναλυτικά στον τόμο "Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας: Νέο Αναλυτικό Εξεταστικό Πρόγραμμα", σύνταξη και έκδοση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Θεσσαλονίκη, 2013).
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απευθύνεται σε παιδιά που από μικρή ηλικία επιθυμούν να επικοινωνήσουν στην ελληνική γλώσσα. Το υλικό που περιλαμβάνεται σε αυτό αρχικά εξοικειώνει τους μικρούς μαθητές με το σύστημα γραφής της ελληνικής γλώσσας και την προφορά της, ενώ σταδιακά τους οδηγεί στην ανάπτυξη της επικοινωνιακής τους ικανότητας όπως αυτή περιγράφεται στο Νέο Αναλυτικό Εξεταστικό Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Επάρκειας της Ελληνομάθειας, επίπεδο Α1 για παιδιά 8-12 ετών.
Το «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά» για παιδιά (6-12 ετών) είναι ένα διδακτικό εγχειρίδιο που αξιοποιεί τον κόσμο και τη φαντασία των παιδιών με στόχο οι μικροί μας φίλοι να αγαπήσουν την ελληνική γλώσσα και να τη χρησιμοποιήσουν στην καθημερινή τους επικοινωνία.
Το «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά» για παιδιά (6-12 ετών) είναι ένα διδακτικό εγχειρίδιο που εντάσσει το παιχνίδι και το τραγούδι στη διδακτική διαδικασία, περιέχει ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες και βοηθάει τους μικρούς μαθητές να αναπτύξουν αποτελεσματικά τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες κατά το πρότυπο των εξετάσεων ελληνομάθειας.
Δάσκαλοι και μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πρόσθετο διδακτικό υλικό από την ηλεκτρονική σελίδα του ΚΕΓ «Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα» (www.greek-language.gr), όπου είναι προσβάσιμο ειδικό κεφάλαιο για τα διδακτικά εγχειρίδια της σειράς «ΚΛΙΚ στα Ελληνικά». Επιπλέον, [...] είναι προσβάσιμα τα ηχητικά αρχεία του βιβλίου (με τον κωδικό που υπάρχει στα περιεχόμενα)
Κάντε κλικ στις σελίδες του βιβλίου και ανοίξτε ένα παράθυρο ζωντανού διαλόγου με την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό της.