Έκπτωση -25%

Κίνητρο

Κωδικός: 9786188154353
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Daniel Pink
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
15.90€ 11.93€

Οι περισσότεροι από μας πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να παρακινούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους είναι μέσω εξωτερικών επιβραβεύσεων, όπως τα χρήματα. Σύμφωνα με τον Daniel H. Pink, αυτό είναι λάθος. Το μυστικό στην απόδοση και στην ικανοποίηση –στην εργασία, στο σχολείο και στο σπίτι– είναι η βαθιά ανθρώπινη ανάγκη να ορίζουμε εμείς τις ζωές μας, να μαθαίνουμε και να δημιουργούμε καινούργια πράγματα και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας καλύτερους.

Αντλώντας στοιχεία από τέσσερις δεκαετίες επιστημονικών ερευνών στα ανθρώπινα κίνητρα, ο Pink περιγράφει το χάσμα ανάμεσα στην επιστημονική γνώση και στις επιχειρηματικές πρακτικές και πώς αυτό επηρεάζει κάθε τομέα της ζωής μας. Το Κίνητρο εξετάζει τα τρία στοιχεία της αληθινής παρακίνησης –αυτονομία, αριστοτεχνία και σκοπός– και προσφέρει έξυπνες και απρόβλεπτες τεχνικές εφαρμογής τους.

Πλήρες μεγάλων ιδεών, το Κίνητρο είναι ένα σπάνιο βιβλίο που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα μεταμορφώσει τις ζωές σας.

«Οι ιδέες του DanielH. Pink αξίζουν την αποδοχή από ένα ευρύ ακροατήριο. Για την ακρίβεια, καλό θα ήταν τα διοικητικά συμβούλια

των επιχειρήσεων να απαλλαγούν από τους συμβούλους τους για μία ώρα και να διαβάσουν τα συμπεράσματα του Pink».

Forbes

«Ο Pink συνεχίζει τη συναρπαστική εξερεύνηση του τρόπου

που δουλεύουμε».

Inc. Magazine

«Τα μαθήματα αυτά αξίζει να επαναλαμβάνονται, και όσο περισσότερες εταιρείες τα υιοθετήσουν τόσο το καλύτερο».

The Wall Street Journal

«Ο Pink αποκτά με γοργούς ρυθμούς θέση ανάμεσα στους διεθνείς γκουρού... Είναι ένας συναρπαστικός συγγραφέας που προκαλεί τη σκέψη».

Financial Times

«Απόλυτα πειστικό... Το Κίνητρο ανακεφαλαιώνει δεκαετίες ερευνών ψυχολόγων και συμπεριφορικών οικονομολόγων, που συχνά αγνοούνται».

The Washington Post