Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ένα Κεράκι Για Το Ρινοκεράκι

Κωδικός: 9789605016449
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.90€ 13.41€

Ένα πρωί, ο Ροδόλφος το ρινοκεράκι βλέπει στο τραπέζι του σαλονιού μια πελώρια, λαχταριστή τούρτα και στη μέση της τούρτας ένα κόκκινο κεράκι να τρεμοσβήνει.  Δεν έχει παρά να σβήσει το κεράκι και να φάει την πεντανόστιμη τούρτα! Το κεράκι όμως είναι πολύ ζόρικο. Όσο και να φυσάει, όσο και να ξεφυσάει, ο Ροδόλφος δεν καταφέρνει να το σβήσει. Τότε πεισμώνει. Αφού δεν μπορεί να το σβήσει φυσώντας, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους. Τι τρόπους; Τρόπους πρωτότυπους, τρόπους απίθανους και ξεκαρδιστικούς, τρόπους που ούτε μπορείτε να τους φανταστείτε! Ένα βιβλίο που θα κάνει τις γιορτές των γενεθλίων σας χίλιες φορές πιο διασκεδαστικές!

Έγραψαν για αυτό το βιβλίο
«Συνιστώ σε όλους τους βιβλιόφιλους να κάνουν ό,τι ακριβώς έκανε ο Ροδόλφος το ρινοκεράκι με την μπανιέρα του για να σβήσει το κεράκι. Ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τον υδραυλικό της περιοχής σας».
Περικλής Παπατσαλαβούτας, υδραυλικός

«Πολύπαθες μητέρες, διδάξτε με αυτό το βιβλίο στα βλαστάρια σας την καθοριστική σημασία της υπομονής στη ζωή μας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα γλιτώσετε πολύ σφουγγάρισμα!»
Κυρία Φλορέλα, μαμά του Ροδόλφου

«Εγώ, η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα, και οι φίλοι μου, ο Φάνης το Φαγκρί, ο Σωτήρης το σκουμπρί, ο γορίλας που του αρέσει να τον γαργαλάνε, οι Αρειανοί που βρήκανε ένα φτυάρι στον Άρη, καθώς και ο κύριος Ζαχαρίας και η κυρία Γλυκερία, καλωσορίζουμε το στρουμπουλό ρινοκεράκι στην παρέα μας».
Καιτούλα, η κοκέτα η κοτούλα

«Ομολογώ ότι σε τέτοιο υπέροχο πάρτι γενεθλίων δεν έχω ξαναπάει ποτέ στη ζωή μου. Χορέψαμε, κάναμε τούμπες, φιληθήκαμε και με κρέμα σαντιγί πασαλειφτήκαμε!»
Άννα η ιγκουάνα

«Eμένα μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε πάρτι γενεθλίων και γι’ αυτό, σας παρακαλώ, όποτε γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, να με προσκαλείτε και μένα. Υπόσχομαι ότι δε θα φάω όλους τους άλλους καλεσμένους εκτός από έναν δύο, έτσι για το καλό, και θα αφήσω και για σας μερικά ψίχουλα τούρτας».
Νώντας, ο γαλάζιος ανακόντας

«Αν προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι έκανε ο Ροδόλφος το ρινοκεράκι με την πυροσβεστική μου αντλία, σας προειδοποιώ ότι θα βρείτε τον μπελά σας».
Γεδεών Πιριπίρ, αρχιπυροσβέστης πυροσβεστικού σταθμού περιοχής Γαργαλιστάν