Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Κατηγορούμενη

Κωδικός: 9789606532504
Συγγραφέας: Nicci French
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.60€ 14.90€

Είναι αθώα ή μήπως όχι;

Όλα είναι υπό αμφισβήτηση…
Πρέπει να βρει την αλήθεια μόνη της…
Η Τάμπιθα δεν είναι δολοφόνος.

Ένα πτώμα ανακαλύπτεται στο Όουκχαμ της Αγγλίας και η Τάμπιθα διαπιστώνει με τρόμο ότι θεωρείται ένοχη. Πρέπει να έχει γίνει λάθος. Μόλις πρόσφατα επέστρεψε στο μέρος όπου μεγάλωσε και δεν έχει προλάβει ακόμα να γνωριστεί ξανά με τους γείτονές της. Πώς είναι δυνατόν να είναι ύποπτη για φόνο;
Το ξέρει πως δεν είναι.

Καθώς η Τάμπιθα μπλέκει στα γρανάζια του συστήματος, ολόκληρη η ζωή της μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο – το ιστορικό κατάθλιψης και η φαρμακευτική της αγωγή, η απόφασή της να γυρίσει στο χωριό που υποτίθεται πως μισούσε και η σχέση της με το θύμα, τον πρώην καθηγητή της, στο παρελθόν. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ότι η ανάμνηση εκείνης της ημέρας είναι εντελώς θολή.
Πιστεύει πως δεν είναι.
Από την απομόνωση της φυλακής, η Τάμπιθα αναλύει κάθε στοιχείο, κάθε μαρτυρία που μπορεί να φτάσει στα χέρια της, προσπαθώντας να τα αντιστοιχίσει με τις δικές της εκδοχές των γεγονότων. Καθώς όμως σκοτεινές, από καιρό θαμμένες, αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία έρχονται στο φως, αρχίζει να αμφισβητεί τον ίδιο της τον εαυτό. Όλοι είναι πεπεισμένοι πως είναι δολοφόνος. Θα πρέπει να τους διαψεύσει.

Αν όμως λέει ψέματα στον εαυτό της;

 • Αυτό το σωφρονιστικό ίδρυμα είναι παγιδευμένο με ανατροπές, τα πατώματά του είναι στρωμένα με καταπακτές και ο κήπος με κινούμενη άμμο. Μπες αν τολμάς!
  A.J. Finn
 • Οι Nicci French πρέπει να βρίσκονται στη λίστα ανάγνωσης κάθε λάτρη θρίλερ.
  Booklist
 • Αιχμηρή γραφή από τους Nicci French, που ενισχύει την ένταση με μαεστρία.
  People
 • Άλλο ένα κορυφαίο έργο… Συνδυάζει ένα άψογα κατασκευασμένο μυστικοπαθές αγγλικό χωριό με μια αριστοτεχνική πλοκή και μια ακούραστη πρωταγωνίστρια που συνεχίζει όσο υψηλό κι αν είναι το κόστος.
  Booklist
 • Οι λάτρεις των κλειστοφοβικών θρίλερ θα το αγαπήσουν.
  Publishers Weekly