Έκπτωση -20%

Ο Καταζητουμενος

Κωδικός: 9789605070557
Συγγραφέας: Lee Child
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
8.00€ 6.40€

Αν είσαι τόσο μεγαλόσωμος και εκφοβιστικός όσο ο Τζακ Ρίτσερ -και επιπλέον έχεις και μια πρόσφατα σπασμένη μύτη- δεν έχεις πολλές πιθανότητες να σε πάρουν οτοστόπ. Όμως ο Ρίτσερ έχει μια σοβαρή εκκρεμότητα που τον περιμένει στη Βιρτζίνια, γι' αυτό δεν το βάζει κάτω. Ώσπου κάποια στιγμή, ένα αυτοκίνητο σταματάει επιτέλους μπροστά του. Επιβάτες του είναι δυο άντρες και μια γυναίκα.
Μέσα σε λίγα κιόλας λεπτά γίνεται φανερό πως όλοι τους λένε ψέματα για τα πάντα - και λίγο πιο κάτω πέφτουν σε μπλόκο της αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο. Κάτι έχει συμβεί και οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες...
Θα περάσουν επειδή οι τρεις είναι αθώοι; Ή μήπως επειδή τώρα έχουν γίνει τέσσερις; Μήπως ο Ρίτσερ τους χρησιμεύει απλώς για προκάλυμμα;
Με τη χαρακτηριστική του αλάθητη πλοκή και μια αγωνία που κάνει τους παλμούς να ανεβαίνουν, το "Ο Καταζητούμενος" είναι ένας ακόμη συγγραφικός θρίαμβος του Λη Τσάιλντ.

"Συναρπαστικό, γραμμένο με απίστευτα σίγουρο χέρι". (Sunday Times)
"Λέγεται ότι κάθε τέσσερα δευτερόλεπτα ένα βιβλίο του Τζακ Ρίσερ αγοράζεται κάπου στον κόσμο... Ο Λη Τσάιλντ είχε την ιδιοφυή ιδέα να δημιουργήσει για ήρωά του έναν σκληρό τύπο που τον ζηλεύουν οι άντρες και τον λατρεύουν οι γυναίκες". (Daily Express)
"Θα αφήσει τα πλήθη των φανατικών του Ρίτσερ ικανοποιημένα, αλλά να αδημονούν για το επόμενο". (Irish Independent)
"Έξυπνο, αγωνιώδες... πιο εμπνευσμένο από άλλα βιβλία του Ρίτσερ". (New York Times)
"Ο σκληρός αλλά γεμάτος ανθρωπιά Τζακ Ρίτσερ είναι ο πιο "κουλ" χαρακτήρας σειράς μυθιστορημάτων που υπάρχει σήμερα". (Stephen King)