Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Καστανάνθρωπος

Κωδικός: 9789606530777
Συγγραφέας: Soren Sveistrup
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
18.80€ 16.92€

Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει!

Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.

Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα. Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν.

Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;

Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος.
Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ…

Και κανείς δεν είναι ασφαλής.

  • Ένα θρίλερ με ταχύτατη πλοκή, στα χνάρια του Stieg Larsson, φοβερά ατμοσφαιρικό και γεμάτο αδρεναλίνη. Προσδεθείτε. Θα ρουφήξετε κάθε λέξη. Πραγματικά το λάτρεψα.
    A. J. Finn
  • Εξαιρετικό! Ο Sveistrup δημιουργεί μια τόσο λεπτομερή και σφιχτοδεμένη πλοκή, που ακόμα και ο πιο έμπειρος αναγνώστης αστυνομικού δεν θα μπορέσει να μαντέψει το τέλος. Αυτό το βιβλίο προκαλεί τον απόλυτο τρόμο.
    Library Journal, starred review
  • Επιδέξια πλοκή… Παρόλο που ο σατανικά κακός ήρωας του Sveistrup σε καθηλώνει, αξίζουν την προσοχή σας και οι «καλοί» της υπόθεσης.
    New York Times Book Review
  • Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς 2019.
    Kirkus, Library Journal, New York Times Book Review