Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Κάποια Κορίτσια Κάποια Καπέλα Και Ο Χίτλερ

Κωδικός: 9789606450464
Συγγραφέας: Trudi Kanter
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.40€ 12.90€

Η ονειρεμένη ζωή ενός εστέτ ζευγαριού της Βιέννης ανατρέπεται από την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων του Χίτλερ.

Το 1938, η όμορφη και χαρισματική Τρούντι Κάντερ σχεδιάζει καπέλα για τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Βιέννης. Συχνάζει στα περίφημα κοσμικά καφέ και κάποια στιγμή ερωτεύεται παθιασμένα τον Βάλτερ Έρλιχ, έναν γοητευτικό επιχειρηματία. Ωστόσο, καθώς τα τανκς του Χίτλερ προελαύνουν στην Αυστρία, ο κόσμος αυτού του νεαρού ζευγαριού Εβραίων καταρρέει.

Με πρόζα που πετάει σπίθες, το Κάποια κορίτσια, κάποια καπέλα και ο Χίτλερ αφηγείται την αληθινή ιστορία της απίστευτης διαφυγής της Τρούντι και του Βάλτερ από τη Βιέννη στην Πράγα και από εκεί στο βομβαρδιζόμενο Λονδίνο, εν μέσω της φρίκης που κατάπινε ολόκληρη την Ευρώπη. Το κουράγιο, η ευρηματικότητα και η επιμονή της, που κράτησαν την ίδια και τον αγαπημένο της ζωντανούς, καθιστούν τούτο το βιβλίο ένα ανεξίτηλο ιστορικό αγάπης και επιβίωσης.

Το βιβλίο βρήκε τυχαία μια Αγγλίδα επιμελήτρια εκδόσεων χαζεύοντας σε ένα παλαιοβιβλιοπωλείο στο Λονδίνο, και τώρα οι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιστορία της Τρούντι Κάντερ.

Είπαν για το βιβλίο:

«Καθηλωτικό από την αρχή»
–Oprah.com

«Μια συναρπαστική ρομαντική ιστορία, φόρος τιμής στην αγάπη και την πάλη ενάντια στον Χίτλερ»
–Daily Post

«Ένα γενναίο βιβλίο. Οι αναρίθμητες απολαυστικές του στιγμές και οι περιγραφές του απειλητικού κλίματος και του επικείμενου κινδύνου θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό του αναγνώστη για καιρό.»
–The Wall Street Journal

«Η πορεία της Κάντερ προς το φως, παρά την καταιγίδα που βασάνισε τόσο πολύ την ύπαρξή της, κάνουν το βιβλίο ένα πραγματικά αισιόδοξο ανάγνωσμα.»
–The Washington Times