Έκπτωση -10%

Ο Κανόνας 10Χ

Κωδικός: 9789606451089
Συγγραφέας: Grant Cardone
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.40€ 12.92€

Η μοναδική διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Πρόλογος: Δρ Νάνσυ Μαλλέρου

 

Αν θέλετε να κατακτήσετε τη μέγιστη επιτυχία, δεν γίνεται να λειτουργείτε όπως όλοι οι άλλοι και να συμβιβάζεστε με τη μετριότητα. Πρέπει να βγάλετε από την επιχειρηματική σας εξίσωση την τύχη και τη μοίρα και να εστιάσετε στη μέγιστη επιτυχία.

Το βιβλίο Ο Κανόνας 10Χ σας οδηγεί σε ένα πλαίσιο σκέψης που διακρίνει όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους. Στοχεύστε δέκα φορές πιο ψηλά από τους σημερινούς σας στόχους –ακόμα και αν δεν τους πετύχετε, θα έχετε καταφέρει περισσότερα απ’ όσα θα καταφέρνατε αν διατηρούσατε τη ζωή σας στα σημερινά δεδομένα.

Ο κανόνας του δεκαπλάσιου δείχνει πώς:

  • Να επιτύχετε στόχους που άλλοτε θεωρούσατε ανέφικτους
  • Να κατακτήσετε πρωτοφανή επίπεδα ευτυχίας και ικανοποίησης σε κάθε τομέα της ζωής σας
  • Να χρησιμοποιήσετε πιθανούς φόβους ως κίνητρα που θα σας ωθήσουν στη δράση
  • Να κυριαρχήσετε στον ανταγωνισμό και να γίνετε πρότυπο επιτυχίας

Είπαν για το βιβλίο:   

«Αν δεν πιστεύετε ότι στη ζωή η στοχοθέτηση έχει σημασία, μη χάσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας τον Κανόνα 10X. Αν το πιστεύετε όμως, τότε ο Γκραντ, με το καινούριο βιβλίο του, δημιούργησε ένα νέο σημείο αναφοράς γι’ αυτό το ζήτημα. Δώστε το σε έναν φίλο ή συνάδελφο και θα διαφοροποιήσει τη ζωή τους σε μεγάλο βαθμό.»
–Bill Jenkins, Διευθυντής πωλήσεων της Kawasaki Motors Corp., ΗΠΑ

«Στον Κανόνα 10X ο επιχειρηματίας Γκραντ Καρντόουν δείχνει πώς μπορείτε να κατακτήσετε την επιτυχία ανεξάρτητα από το υπόθαβρό σας, το γενετικό σας υλικό ή τις προσωπικές σας διασυνδέσεις. Σύμφωνα με τον Γκραντ, η επιτυχία προκύπτει από τη δουλειά που είναι δέκα φορές σκληρότερη από οποιουδήποτε άλλου και από την επίδειξη της νοοτροπίας της κυριαρχίας. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σας παίρνει από το χέρι και σας δείχνει πώς να αποκτήσετε το τσαγανό, τα κότσια και την αδιάκοπη ορμή που απαιτεί η επιτυχία.»
–Gary Stern, best selling συγγραφέας