Νέο Προϊόν
Έκπτωση -12%

Εσύ Τι Κάνεις Με Τη Ζωή Σου;

Κωδικός: 9786185265496
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Jiddu Krishnamurti
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.90€ 13.15€

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ;
ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ;

Ένας από τους σπουδαιότερους Δασκάλους του κόσμου, ο Τζίντου Κρισναμούρτι μας εμπνέει μέσα από τα λόγια σοφίας του. Κάθε εμπόδιο της ζωής, από τις δυσκολίες στις σχέσεις και στον έρωτα, μέχρι το άγχος και τη μοναξιά, αποτελεί μία αφορμή για να ανακαλύψουμε την αλήθεια μέσα μας και να οδηγηθούμε στην πνευματική ισορροπία.

Οι απαντήσεις του μεγάλου φιλοσόφου σε ερωτήματα όπως «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;» και «Πώς να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο;» θα σας αποκαλύψουν τον ιδανικό τρόπο να αναγεννηθείτε ψυχικά.

Με εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, ο Κρισναμούρτι μας δείχνει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποιο συγκεκριμένο μονοπάτι, μία ανώτερη εξουσία ή έναν πνευματικό ηγέτη. Το μόνο που μετράει είναι το πώς εμείς επιλέγουμε να ζήσουμε την ζωή μας, με υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τους γύρω μας.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Ένας από τους πέντε αγίους του 20ου αιώνα».
TIME

«Η επιρροή του Κρισναμούρτι στη ζωή μου ήταν βαθιά και με βοήθησε να σπάσω τα δεσμά των περιορισμών που είχα ο ίδιος επιβάλει στον εαυτό μου».
– DEEPAK CHOPRA

«Το να ακούς τον Κρισναμούρτι είναι σαν να ακούς τον ίδιο τον Βούδα – τέτοια είναι η δύναμη των λέξεών του και η αβίαστη αυθεντία του.»
– ALDOUS HUXLEY

«O Κρισναμούρτι διδάσκει τον σύγχρονο άνθρωπο να αναπτύσσει τον δικό του τρόπο σκέψης και να μην παρασύρεται από εξωγενείς παράγοντες.»
– VAN MORRISON