Νέο Προϊόν
Έκπτωση -15%

Ο Καλός Γιος

Κωδικός: 9786180320398
Κατηγορία: Θρίλερ - Τρόμου
Συγγραφέας: You-Jeong Jeong
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
17.70€ 15.04€

Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου;

Ο Γιου-τζιν, υποδειγματικός γιος, πρωταθλητής κολύμβησης που έχει μόλις κάνει αίτηση για να εισαχθεί στη νομική σχολή, ξυπνά νωρίς ένα πρωί από μια παράξενη μεταλλική μυρωδιά, και ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, που ρωτά αν όλα στο σπίτι είναι εντάξει – βρήκε αναπάντητη από τη μητέρα τους μέσα στην άγρια νύχτα. Ο Γιου-τζιν σύντομα ανακαλύπτει το πτώμα της, σε μια λίμνη αίματος στη βάση της σκάλας της διπλοκατοικίας τους στη Σεούλ. Δεν θυμάται πολλά για την περασμένη νύχτα· μόνο τη μητέρα του να φωνάζει τ’ όνομά του. Όμως – του φώναζε για να τη βοηθήσει; Ή τον παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει; Έτσι ξεκινά η απεγνωσμένη τριήμερη αναζήτηση του Γιου-τζιν: προσπαθεί να εξιχνιάσει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, και να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι αναγνώστες θα νιώσουν ανακούφιση που πρόκειται για μυθοπλασία και όχι για πραγματικότητα. Αυτό το βιβλίο θα σας ρουφήξει· ενώ το καταβροχθίζετε, ίσως μισήσετε τη συγγραφέα για το ανελέητο κυνήγι της του κακού που κρύβεται στους ανθρώπους. Είναι όμως και αυτό ανθρώπινο.
Kyoung sook Shin, συγγραφέας

Μια ανατριχιαστική, ύπουλη, αιματοκυλισμένη ιστορία όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.
Kirkus Reviews

Το ανατριχιαστικό πορτρέτο ενός ψυχοπαθούς, και μια ωραία ατμοσφαιρική ιστορία πλούτου και απομόνωσης στη σύγχρονη Νότια Κορέα. Τη συγγραφέα την έχουν αποκαλέσει Stephen King της Νότιας Κορέας, αν και θα προτιμούσα να τη συγκρίνω με τη Lionel Shriver, την Dorothy B. Hughes, ή την Patricia Highsmith.
Lit Hub