Banner for Espa
Έκπτωση -20%

Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Τα Προνήπια Στο Νηπιαγωγείο (Σαββάλας)

Κωδικός: 9789604930562
Συγγραφέας: Αμαλία Ζώη
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
12.70€ 10.16€

Το βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και φιλοδοξεί να γίνει ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες με:

√ Ασκήσεις προγραφής,

√ Πληροφορίες για τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον,

√ Ζωγραφική,

√ Παραμύθια,

√ Ανέκδοτα και ποιήματα,

√ Δραστηριότητες,

√ Αριθμούς

και πολλά άλλα, το παιδί αναπτύσσει τις γλωσσικές και εκφραστικές του δεξιότητες, κατακτά τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό χεριού-ματιού, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, εξελίσσει τη φαντασία και εμπλουτίζει τις γενικές του γνώσεις.

Επίσης, οι δραστηριότητες με αριθμούς σκοπό έχουν να γνωρίσουν στο παιδί τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, βοηθώντας το να κάνει λογικομαθηματικούς συλλογισμούς.

Η αναφορά σε συμβάντα από την καθημερινή ζωή του παιδιού το βοηθά στην κοινωνικοσυναισθηματική του ανάπτυξη και στην επίτευξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ συμβάλλει στην ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων του.

Τα βιβλία της σειράς «Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα» δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία για μια ευχάριστη και, παράλληλα, δημιουργική ενασχόληση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και όχι μόνο. Κάθε βιβλίο της σειράς είναι γεμάτο πληροφορίες και δραστηριότητες χάρη στις οποίες τα παιδιά θα εμπεδώσουν και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα προβληματιστούν δημιουργικά και θα αναπτύξουν τη φαντασία και τις δεξιότητές τους.