Μια Καληνύχτα Γεμάτη Απίθανες Ερωτήσεις

Κωδικός: 9786180333961
Συγγραφέας: Isabel Thomas
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
18.80€ 16.92€

Ένα βιβλίο γεμάτο από όλες εκείνες τις φανταστικές ερωτήσεις με τις οποίες τα παιδιά βομβαρδίζουν, πονοκεφαλιάζουν και σαστίζουν κάθε μέρα τους μεγάλους.

Βυθίσου σε μια απίθανη συλλογή από περίεργους γρίφους:
- Μπορώ να κοιμηθώ με τα μάτια ανοιχτά;
- Γιατί δεν μπορώ να γαργαλήσω τον εαυτό μου;
- Οι γάτες είναι υγρές ή στερεές;
- Ποια είναι η χειρότερη μυρωδιά του κόσμου;

Οι χιουμοριστικές αλλά και κατατοπιστικές απαντήσεις της Ίζαμπελ Τόμας συνοδεύονται από τη ζωηρή και ελκυστική εικονογράφηση του Άαρον Κάσλεϊ, συνθέτοντας ένα απρόσμενα απολαυστικό βιβλίο γεμάτο παράξενες και υπέροχες πληροφορίες που θα θέλεις να διαβάζεις ξανά και ξανά.

 

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα εξαιρετικό βιβλίο γνώσεων από μια καταξιωμένη συγγραφέα, που μπορεί να πυροδοτήσει τη διά βίου επιστημονική περιέργεια.
The Guardian

Γεμάτο σημαντικές πληροφορίες και παράξενους γρίφους, είναι το τέλειο δώρο για κάθε φιλοπερίεργο παιδί. Ερωτήσεις όπως «Μπορώ να αγγίξω ένα ουράνιο τόξο;», «Πώς πετούν τα αεροπλάνα;» και άλλες πολλές απαντώνται με σαφήνεια. Σας συμβουλεύω να το διαβάσετε κι εσείς οι ίδιοι για να κάνετε τους έξυπνους όταν έρθει εντέλει η ώρα των απαντήσεων!
The Sunday Times

Ένα βιβλίο για παιδιά με περιέργεια, που θα θέλουν να το διαβάζουν ξανά και ξανά.
Books for Keeps

Με τη μικρή μου κόρη να με ρωτάει διαρκώς «γιατί;», νιώθω τεράστια ανακούφιση που βρήκα ένα βιβλίο που να ικανοποιεί την περιέργειά της! Η θεματολογία που καλύπτει είναι εντυπωσιακή, ενώ η εικονογράφηση βγάζει μια γλυκιά ζεστασιά. Και, εκτός από το παιδί μου, μαθαίνω κι εγώ ένα σωρό πράγματα.
Roma Agrawal, μηχανικός και συγγραφέας

Πανέξυπνο και σπιρτόζικο. Κάθε σελίδα του είναι σκέτη απόλαυση. Θα εντυπωσιαστείτε!
Ben Hoare, συγγραφέας

Ένα απολαυστικό βιβλίο για να διαβάσεις μαζί με το παιδί σου. Χάρη στις συνοπτικές αλλά σαφείς απαντήσεις της Ίζαμπελ Τόμας και σε συνδυασμό με την υπέροχη εικονογράφηση, είναι ιδανικό για να το διαβάσετε πριν κοιμηθείτε.
Alom Shaha, συγγραφέας