Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Το Κάλεσμα Του Δράκου

Κωδικός: 9789606233159
Συγγραφέας: Βάιος Κουκκόνης
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
21.90€ 19.68€

Ψηλά στις χιονισμένες Άλπεις, σε ένα αποκλεισμένο πανδοχείο, η μοίρα φέρνει μαζί κάποιους εντελώς ετερόκλητους χαρακτήρες. Είναι αυτοί που πρόκειται να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας: Ένας ευγενής Βυζαντινός μισθοφόρος… Μια κυνηγημένη γιατρός από τη Φλωρεντία… Ένας αγέραστος Ουαλός μάγος… Και ο Σφόρτσα, ο μυστηριώδης δούκας.

Οι τέσσερίς τους θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια γεμάτη δολοπλοκίες με σκοπό να εξασφαλίσουν τον αγγλικό θρόνο στον Ριχάρδο, Δούκα του Γκλόστερ. Σε μια άλλη μεσαιωνική Ευρώπη που κυριαρχείται από την απειλή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, πρέπει να ακολουθήσουν έναν δρόμο γεμάτο δολοπλοκίες και απρόσμενες περιπέτειες, για να εκπληρώσουν το πεπρωμένο τους.

Διαθέσιμο για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, με μια νέα εισαγωγή από τον συγγραφέα Scott Lynch (Ευγενείς Μπάσταρδοι, εκδ. Anubis), Το Κάλεσμα του Δράκου είναι ένα αριστούργημα αιματηρών συγκρούσεων και μαγείας, το οποίο βραβεύτηκε το 1984 ως καλύτερο μυθιστόρημα στα World Fantasy Awards.

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 520
  • Διαστάσεις: 14×21

Αν [ο John M. Ford] είχε γράψει πέντε ακόμα βιβλία στον γεμάτο ραδιουργίες κόσμο του Το Κάλεσμα του Δράκου, θα είχε γίνει George R.R. Martin.»
– Neil Gaiman

«Ένα βροντερό βιβλίο, ένα αμάλγαμα αίματος και μαγείας.»
– Roger Zelazny

«Το καλύτερο αμάλγαμα Ιστορίας και ιστορικής μαγείας που έχω διαβάσει ποτέ.»
– Gene Wolfe

«Έχει μια ρεαλιστική καθημερινή γραφή που με κοφτερή πρόζα και πεντακάθαρες σκηνές δράσης καταφέρνει να κάνει το μυθιστόρημα του Ford μεγαλειώδες. Κατασκευάζει έναν κόσμο ισάξιο με τον δικό μας, στον οποίο θα θέλαμε να ζούμε για πολλές συνέχειες ακόμα. Αυτό το έργο που άφησε στα χέρια μας αναμφίβολα αφήνει το σημάδι της μοναδικότητας του John M. Ford ως καλλιτέχνη.»
– Paul Di Filippo (Locus)

«Ένα υπέροχο καλειδοσκόπιο της φαντασίας.»
– Poul Anderson