Έκπτωση - 14%

Journeys B2 - Grammar

Κωδικός: 9789604246335
Κατηγορία: Pre Lower - Lower
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
25.44€ 21.88€

Το βιβλίο συνοδεύεται από το Glossary & Theory in Greek

Το Journeys B2 Grammar είναι το δεύτερο επίπεδο της σειράς Journeys Grammar, καλύπτει την παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων της αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο Β2 και περιέχει ασκήσεις εκμάθησης και εξάσκησης των μαθητών στα συγκεκριμένα φαινόμενα. Χάρη στη δομή και τους εκπαιδευτικούς του στόχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε coursebook αντίστοιχου επιπέδου. Το Journeys B2 Grammar αποτελείται από 12 κεφάλαια που το κάθε ένα περιέχει:

  • εισαγωγικές ασκήσεις με χιουμοριστικά σκίτσα που επεξηγούν τα βασικά γραμματικά φαινόμενα του κεφαλαίου
  • πίνακες με σαφή παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων και επεξηγηματικά παραδείγματα
  • διαφορετικούς τύπους ασκήσεων για εξάσκηση και εμπέδωση του γραμματικού φαινομένου του κεφαλαίου
  • λεξικολογικές ασκήσεις
  • επαναληπτικές λεξικολογικές ασκήσεις και ασκήσεις γραμματικής (revision) ανά τρία κεφάλαια
  • παραρτήματα (appendices) με confusing words, prepositional phrases, phrasal verbs, ανώμαλα ρήματα, κ.λπ.

Το βιβλίο του μαθητή συνοδεύεται από Glossary που περιλαμβάνει στα Ελληνικά τη θεωρία της γραμματικής, τους πίνακες με τα παραδείγματα καθώς και την επεξήγηση λέξεων στη θεωρία και στις ασκήσεις.

Το Glossary & Theory in Greek συνοδεύει το Grammar Journeys και δίνεται δωρεάν σε παιδιά που έχουν ως μητρική γλώσσα την ελληνική. Κάθε κεφάλαιο παρουσιάζει τη θεωρία του αντίστοιχου γραμματικού φαινόμενου με επεξηγηματικά παραδείγματα στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου, παρουσιάζονται λέξεις που εμφανίζονται στους πίνακες γραμματικής και τις ασκήσεις του Grammar Journeys και που πιθανώς να δυσκολεύουν το μαθητή. Κάθε λέξη ακολουθείται από το μέρος του λόγου και την ελληνική ερμηνεία της.

Σχετικά Προϊόντα