Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Ο Ήχος Των Πουλιών

Κωδικός: 9789606451690
Συγγραφέας: Sebastian Faulks
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
17.70€ 15.90€

Μια οικογενειακή σάγκα που εμπνεύστηκε ο Βρετανός Sebastian Faulks προκειμένου να φωτίσει τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις των βετεράνων του ΒΠΠ.

O ήχος των πουλιών είναι ένα μυθιστόρημα με συντριπτική συναισθηματική δύναμη, μια ιστορία αγάπης, θανάτου, έρωτα και επιβίωσης.

Ο Στίβεν Ρέισφορντ, ένας νεαρός βρετανός, φτάνει στην Αμιέν της Βόρειας Γαλλίας το 1910 για να μείνει με την οικογένεια Αζέρ. Εκεί ερωτεύεται την Ιζαμπέλ, η οποία είναι δυστυχισμένη στον γάμο της. Αλλά, καθώς ο κόσμος βρίσκεται στη δίνη του πολέμου, η σχέση τους διαλύεται και ο Στίβεν κατατάσσεται εθελοντικά στο Δυτικό Μέτωπο.

Με την αγάπη του για την Ιζαμπέλ θαμμένη για πάντα στην καρδιά του, βιώνει την απίστευτη φρίκη του πολέμου από την οποία ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανένας αναγνώστης του βιβλίου δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος.

 

Το βιβλίο Ο ήχος των πουλιών:

  • Έχει γυριστεί σε σειρά 2 επεισοδίων από το BBC.
  • Έχει μεταφραστεί σε πάνω από 50 γλώσσες.
  • Ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινό ως ένα από τα πιο αγαπητά όλων των εποχών, ενώ πολλοί το έχουν παρομοιάσει με τον Άγγλο ασθενή.
  • Έχει περισσότερες από 70.000 κριτικές στο goodreads (μ.ό. 4,09).

 

Είπαν για το βιβλίο:

Για μια ακόμα φορά, ο Faulks μας δείχνει την απαράμιλλη δυναμική του ως συγγραφέας της  ανθρώπινης ζωής και της μεγάλης συμπόνοιας. Ένα υπέροχο βιβλίο γεμάτο αλήθεια.
–Kirkus reviews

Εκπληκτικό.. το έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο μυθιστόρημα που για τόσα πολλά χρόνια με έχει συγκινήσει τόσο πολύ και μου έχει προκαλέσει τόσο έντονο προβληματισμό για το ανθρώπινο πνεύμα.
-The daily mail