Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Ιστορία Της Χειραψίας

Κωδικός: 9786185427535
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.90€ 11.61€

Μια εξερεύνηση στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον της χειραψίας!

 Σε αυτό το πρωτότυπο και συναρπαστικό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Η Τέχνη της Ζωής, ο αναγνώστης ανακαλύπτει την καθηλωτική ιστορία της χειραψίας από τις απαρχές της –τουλάχιστον επτά εκατομμύρια χρόνια πριν– μέχρι την εξαφάνισή της τον Μάρτιο του 2020. Οδηγός του η παλαιοανθρωπολόγος, εξελικτική βιολόγος, τηλεοπτική παραγωγός για το BBC και stand-up comedian (!) Ella Al-Shamahi, μία σπουδαία εκλαϊκεύτρια της επιστήμης.

Τι συμβολίζει η χειραψία; Πώς είναι δυνατόν ακόμα και απομονωμένες φυλές να την κάνουν; Γιατί είναι τόσο σημαντική στον αθλητισμό, στις επιχειρήσεις και στην πολιτική; Ποιες είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες χειραψίες που έμειναν στην ιστορία; Και το σημαντικότερο, ποιο θα είναι το μέλλον της χειραψίας;

Μήπως ο κορονοϊός σήμανε το τέλος της;

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ. Αυτό το βιβλίο παρόλα αυτά, δεν είναι ο επικήδειος της χειραψίας, αλλά μια αποκαλυπτική βιογραφία της, που έρχεται να αποδείξει πως η χειραψία δεν είναι μόνο πολιτισμικό στοιχείο, αλλά και βιολογικό, βαθιά εγγεγραμμένο στο DNA μας.