Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ήρεμη Δύναμη

Κωδικός: 9786185265168
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Susan Cain
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.90€ 14.31€

Το πρώτο βιβλίο της Susan Cain, το bestseller Η Δύναμη των Εσωστρεφών, πυροδότησε μια παγκόσμια συζήτηση και κατάφερε να αλλάξει μια και καλή τον τρόπο που βλέπουμε τους εσωστρεφείς καθώς και τον τρόπο που βλέπουν οι εσωστρεφείς τον εαυτό τους.

Η Δύναμη των Εσωστρεφών επικεντρωνόταν στο εργασιακό περιβάλλον και η Susan συνειδητοποίησε ότι μια έκδοση για εφήβους θα ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμη. Έτσι, προέκυψε η Ήρεμη Δύναμη, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας και αφορά τον κόσμο των παιδιών και των εφήβων – σχολείο, εξωσχολικές δραστηριότητες, οικογενειακή ζωή, σχέσεις, φιλίες. Θα διαβάσετε για πραγματικά περιστατικά εφήβων που έπαψαν να παριστάνουν τους εξωστρεφείς και κατάφεραν να αφήσουν το σημάδι τους με τον δικό τους ήρεμο τρόπο.

Θα μάθετε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η συγγραφέας καθώς μεγάλωνε και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις συμβουλές που υπάρχουν στο τέλος κάθε κεφαλαίου.

Για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς υπάρχει ένας οδηγός στο τέλος του βιβλίου.

Η εύστοχη, προσιτή και εμψυχωτική προσέγγιση του θέματος, σε συνδυασμό με την απολαυστική εικονογράφηση, θα ανοίξει τα μάτια τόσο των εξωστρεφών όσο και των εσωστρεφών.

 

"Μέσα από τις ιστορίες και τις εμπειρίες άλλων νέων ανθρώπων όπως εσείς, θα θέσω ερωτήματα που συχνά απασχολούν τους εσωστρεφείς.
Πώς διαμορφώνετε έναν χώρο μόνο για τον εαυτό σας; Πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν σας αγνοούν; Και πώς κάνετε καινούριους φίλους όταν δεν σας είναι εύκολο να πιάσετε κουβέντα;
Στο βιβλίο αυτό θα μιλήσουμε για τους τρόπους που εμείς οι εσωστρεφείς σχετιζόμαστε με τους ανθρώπους γύρω μας - με τους φίλους μας, με την οικογένειά μας και με τους δασκάλους μας. Και θα μιλήσουμε και για τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ελπίζω πως αυτό το βιβλίο θα σας μάθει να αποδέχεστε και να αγαπάτε τον εαυτό σας - γι’ αυτό ακριβώς που είστε. Ο κόσμος σάς χρειάζεται, και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να εκφράσετε το αθόρυβο στιλ σας...
Σε αυτό το βιβλίο δεν θα σας μάθω πώς να γίνετε κάποιος άλλος. Αντιθέτως, θα σας μάθω να χρησιμοποιείτε τα εξαιρετικά προτερήματα και τις εξαιρετικές ικανότητες που ήδη έχετε. Και μετά... τρέμε, κόσμε!"
Susan Cain