Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Investigators - Οι Σούπερ Πράκτορες

Κωδικός: 9789605475475
Κατηγορία: Graphic Novel - Comics
Συγγραφέας: John Patrick Green
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
13.90€ 12.50€

Η νέα ξεκαρδιστική σειρά Graphic Novel του John Patrick Green με το σούπερ κατασκοπευτικό δίδυμο, τους InvestiGators, που καθώς ταξιδεύουν στους υπονόμους πολεμούν τις δυνάμεις του κακού.

Δύο σούπερ Πράκτορες Αλιγάτορες ταξιδεύουν μέσα από υπονόμους και μάχονται τις δυνάμεις του κακού.

Η διασκεδαστική σειρά Graphic Novel του Τζον Πάτρικ Γκριν θα ξετρελάνει τα παιδιά από 7 χρόνων και πάνω.

Ο ΜΑΝΓΚΟ και ο ΜΠΡΑΣ είναι οι INVESTIGATORS: πράκτορες της Κ.Ο.Μ.ΠΡΑ.*

Έχουν αδυναμία στους υπονόμους και είναι φόβος και τρόμος για τους κακοποιούς παντού!

Με τα Πανίσχυρα Οπλισμένα Αμάνικά τους και τις πολυδοκιμασμένες τεχνικές τους, οι Investigators αναλαμβάνουν υποθέσεις ως μυστικοί πράκτορες. Και σ' αυτήν την πρώτη αποστολή τους θα πρέπει να βρουν τις απαντήσεις όχι σε ένα, αλλά σε δύο μυστήρια!

Θα καταφέρουν οι Μάνγκο και Μπρας να ανακαλύψουν τα στοιχεία που θα επιλύσουν τις υποθέσεις αιχμαλωτίζοντας τους κακούς ή θα τους ξεγλιστρήσουν μέσα από τα χέρια τους;

*(Καταπληκτική Ομάδα Μυστικών Πρακτόρων)

Τι  ενέπνευσε τον συγγραφέα να δημιουργήσει τους Investigators;

Είναι γεγονός ότι τα κόμικς με θέμα ζώα που κάνουν ανθρώπινα επαγγέλματα είναι η “ειδικότητά” μου. Η ιδέα να είναι οι δύο νέοι μου ήρωες μυστικοί πράκτορες με ενθουσίασε. Όμως, τι ζώο θα επέλεγα; Ξεκίνησα να ψάχνω ζώα με τη βοήθεια του λεξικού. Όταν έφτασα στο «αλιγάτορες», ένιωσα πως αυτό ήταν τελικά το ζώο που θα επέλεγα.
Και ιδού, γεννήθηκαν οι InvestiGators!

 *Σημείωση: Ο πρωτότυπος τίτλος InvestiGators είναι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “investigator” (ερευνητής) και “alligator” (αλιγάτορας), το οποίο δεν μπορεί να αποδοθεί στα ελληνικά, θα σας βοηθήσει όμως να κατανοήσετε την απάντηση.