Έκπτωση -21%

Ο Ιανουάριος (+CD) - Παραμύθια Και Ιστορίες Για Όλο Το Χρόνο

Κωδικός: ΒΝΖΛ-9789602395455
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
12.72€ 9.99€

Ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του ημερολογίου μας. Ονομάστηκε Ιανουάριος από τον ρωμαϊκό θεό Ιανό.Ο Ιανός ήταν ο θεός της αρχής και του τέλους. Ήταν ο θεός επόπτης της κάθε κρίσιμης στιγμής της ζωής των ανθρώπων...
Η σειρά «Παραμύθια και Ιστορίες για όλο το χρόνο» αποτελείται από 12 βιβλία, ένα για κάθε μήνα του χρόνου. Η ύλη των βιβλίων χωρίζεται σε τόσα κεφάλαια όσες είναι οι μέρες του κάθε μήνα, δηλαδή τριάντα ένα για τον Ιανουάριο, τριάντα ένα για το Μάιο, τριάντα για το Σεπτέμβριο κτλ., και περιλαμβάνει παραμύθια, βιογραφίες αγίων που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη μέρα, λαϊκούς μύθους και ιστορίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες, παιδικά τραγούδια και ποιήματα, έθιμα και γιορτές, κωμικές ιστορίες, διδακτικές ιστορίες κ.ά.
Τα βιβλία απευθύνονται σε μικρά παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Επιπλέον, η σειρά μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς και δασκάλους.
Το κάθε βιβλίο της σειράς συνοδεύεται με ένα CD στο οποίο περιέχονται τα παραμύθια και οι ιστορίες του βιβλίου, ώστε το παιδί να εξοικειώνεται με το λόγο και τη μουσική.