Τα νέα μας

Η Μαρία Προδρόμου στην Κομοτηνή

03.03.2018
Η Μαρία Προδρόμου στην ΚομοτηνήΗ Μαρία Προδρόμου στην Κομοτηνή

Tα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, η  ΦΠΚ Πρωτοπορία Κομοτηνής και οι Εκδόσεις Μάτι σας προσκαλούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 19:00 στην Λέσχη Κομοτηναίων (1ος όροφος) στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Προδρόμου, με τίτλο "Ματωμένα Νούφαρα".

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Μαρία Τσαγγάρη, ενώ η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

poster

Η ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ δημοσιογράφος και μυθιστοριογράφος γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1994 ασχολείται ενεργά με το επάγγελμα, αρθρογραφώντας σε περιοδικά και εφημερίδες. Τις πρώτες της συγγραφικές απόπειρες τις έκανε όταν ήταν 9 χρόνων γράφοντας παραμύθια. Στην ηλικία των 14 ετών ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα που έγραψε σε ένα χοντρό τετράδιο και που παραμένει ανέκδοτο στη βιβλιοθήκη της ως σήμερα. Εκτός από τα βιβλία ασχολήθηκε και με τη συγγραφή σεναρίων. Έχει επίσης μεταφράσει πάρα πολλά παιδικά βιβλία και παραμύθια. Της αρέσει να διαβάζει, να γράφει, να ζωγραφίζει και να ταξιδεύει. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τη συγγραφή.