Τα νέα μας

H "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

07.06.2018

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Αμαλία» παρουσιάζουν την προσεχή Παρασκευή, 15 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αυλή του Βαρόσι Art Cafe (Τσανακλή 8, 2531033937), τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» και οι εκδόσεις «Μίνωας», με την αρωγή του Συλλόγου Κρητών Κομοτηνής "Ο Ψηλορείτης".

poster

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Άση Κιούρα και ο συγγραφέας. Η συγγραφέας και μουσικός Λεύκη Σαραντινού θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου και θα πλαισιώσει μουσικά την βραδιά. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των έργων του.

Χορηγός επικοινωνίας :
Ο Χρόνος

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, από τα οποία κατάγεται. Ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, παίζοντας ούτι, τραγουδώντας, γράφοντας μουσικές και στίχους για εκείνον και όλο τον κόσμο.Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά. Τις καλύτερες ώρες του τις περνάει παίζοντας με τα παιδιά του, την Ειρήνη εννέα ετών που τον διαβεβαιώνει ότι «εγώ θα βαριόμουν να διαβάσω τόσο μεγάλο βιβλίο», και τον Κωνσταντίνο, επτάχρονο κυνηγό δεινοσαύρων και άλλων μοχθηρών δράκων. Γράφει και αφηγείται παραμύθια πειράζοντας τον κόσμο. Ανακατεύει τα πράγματα και είναι αυτός που βάζει τους ψύλλους στα άχυρα. Είναι προπονητής και Πανελληνιο­νίκης στο Taekwondo, όπου κατέχει 6 Dan. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Το πρώτο του CD με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών είναι στα σκαριά.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014 - εξαντλημένο), Η εξομολόγηση (2015), Η Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016) και Η συνταγή της ευτυχίας (2016).