Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Greek Θέραπι

Κωδικός: 9789601430911
Συγγραφέας: Θάλεια Κουνούνη
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.00€ 13.50€

Μια μισοπαντρεμένη, μια ανύπαντρη εγκυμονούσα, ένας άντρας σε διάσταση, μια ώριμη γεροντοκόρη, μια νεαρή γεροντοκόρη, ένας ερωτομαλθακός κι ένας ομοφυλόφιλος που είναι παντρεμένος με άντρα και που έχουν μαζί ένα παιδί.
Δε θα τους παρομοίαζε κανείς και με τα εφτά θαύματα του κόσμου!
Εντάξει! Ούτε όμως και με τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Σχεδόν!
Γιατί… κάποιες μικρές αμαρτιούλες οι εθελοντές της εφτάδας τις κάνουν!
Εθελοντές; Α, ναι!
Εντελώς απρόσμενα και απροετοίμαστα, αυτοί οι εφτά Έλληνες ενώνουν τις… δυνάμεις τους και συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρότζεκτ.
Κι όλα ξεκινούν με έναν γάμο. 
Πιο συγκεκριμένα, δύο δευτερόλεπτα πριν από το Αμήν! Ένα σημαδιακό γεγονός αναγκάζει την εφτάδα να συναναστραφεί και να εμπλακεί σε μια δακρύβρεχτη περιπέτεια. 
Τα μέρη στα οποία οι εθελοντές έχουν τις συναντήσεις τους ποικίλλουν. Μπορεί να είναι το νεκροτομείο Αθηνών, το αεροδρόμιο, ένα δικαστήριο του… Λος Άντζελες, ακόμη και η Καρδίτσα. Α! Πολλές φορές οι εθελοντές καταλήγουν και σε μια αίθουσα που χρησιμοποιείται για συνεδρίες «Group Therapy».
Το ότι θα κλάψετε μαζί τους είναι σίγουρο. 
Αν όμως είναι από τρανταχτό γέλιο, μη νιώσετε ενοχές… σε καμία περίπτωση δε θα φταίτε εσείς!

H Αννίτα, αφού ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα στη θεία (δεν έχει σημασία αν στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει για τα νεύρα της – έχει καβάτζα τις αιτίες), σηκώνεται με φόρα από την καρέκλα της και πλησιάζει τον Τρικούπη. 
Τον κοιτάει άγρια. 
Εκείνος σκιάζεται. 
Η Αννίτα κολλάει το πρόσωπό της στο δικό του. 
Οι μύτες τους φιλιούνται. 
Ο Τρικούπης σκιάζεται πιο πολύ. Αρχίζει να αλληθωρίζει. Και, μεταξύ μας, σαν να του φεύγει και λίγο κάτουρο. 
– Θα σε παρακαλούσα πολύ ευγενικά (αλήθεια, έτσι λέει η Αννίτα, δε λέω ψέματα) να αφήσεις στην άκρη όλες αυτές τις παπαριές (εντάξει, αυτό το πιστεύετε και χωρίς να σας διαβεβαιώσω) και να μας πεις πρώτα για πόσα εφτά μιλάμε! 
– Εεε... 
– Εξ και ξερός! Λέγε! 
Πόσα λεφτά είχε ο Οδυσσέας;