Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Κατ Γουλφ Ερευνά

Κωδικός: 9786180318098
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
Συγγραφέας: Lauren St John
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.60€ 14.94€

Η Κατ Γουλφ λατρεύει το καινούριο της σπίτι στο ειδυλλιακό Μπλούμπελ Μπέι, όπου μετακόμισε μαζί με τη μητέρα της που είναι κτηνίατρος – ειδικά αφού σ’ αυτό ζει και μία αγριόγατα. Όταν όμως, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, στήνει τη δική της επιχείρηση φύλαξης κατοικίδιων, η Κατ ανακαλύπτει ότι πίσω από το αψεγάδιαστο πρόσωπο της πόλης κρύβονται σκοτεινά και επικίνδυνα μυστικά. Ο άνδρας που της εμπιστεύτηκε το κατοικίδιό του εξαφανίζεται από το αρχοντικό του και η Κατ στρέφεται για βοήθεια στην καινούρια της φίλη, τη Χάρπερ Λαμπ. Η εξιχνίαση του μυστηρίου, που αρχίζει ως ένας τρόπος να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές τους, γρήγορα θα αποδειχτεί επικίνδυνη για τις ζωές των δύο κοριτσιών, αφού η υπόθεση έχει να κάνει με έναν Ρώσο διπλό πράκτορα και την απόπειρα δολοφονίας του υπουργού Άμυνας.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ό,τι περιμένει κανείς από ένα βιβλίο της Λόρεν Σεντ Τζον: κλασική αφήγηση με μοντέρνες πινελιές, άφθονο σασπένς και μυστήριο, ασυνήθιστα ζώα και αποφασισμένα παιδιά που λαχταρούν να κάνουν κάτι σημαντικό.
Editor's Choice, The Bookseller

Γραμμένο με άνεση, σε ωραία γλώσσα, χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό μοντέρνων στοιχείων και κλασικού μυστηρίου, όπου ο αναγνώστης πρέπει να ακολουθήσει τα στοιχεία για να βρει τη λύση. Αν κρίνει κανείς από το πρώτο αυτό βιβλίο της σειράς, η συγγραφέας καλά θα κάνει να γράψει γρήγορα τη συνέχεια!
Alex O'Connell - Saturday Times, Children's Book of the Week