Banner for Espa
Νέο Προϊόν
Έκπτωση -13%

Gobo Kayak Sit On Ποδηλατικό Splice Πράσινο 1 Ατόμου

Κωδικός: NJGRP-0100-0310ARMY
Brand: GOBO
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
1,612.00€ 1,400.00€

Ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του εκτός από την σταθερότητα, την ευελιξία,την άνεση είναι  η επαναστατική πατέντα διαίρεσης του σε δυο τεμάχια που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά του.  Το καγιάκ αυτό μπορεί να μεταφερθεί και μέσα στο σαλόνι ή το πορτ μπαγκας του αυτοκινήτου σας!Μια επιπλέον πατέντα μετατροπής από μονό καγιάκ σε διπλό προσθέτοντας ένα επιπλέον μεσαίο κομμάτι, είναι η λύση που περιμένατε! Ο συνδυασμός αυτός σας προσφέρει οικονομία χώρου στην αποθήκευσή του όπως και ευκολία στην μεταφορά του.  

Κατασκευασμένο απο πλαστικό LLDPE και φίλτρα UV με την μέθοδο "rotomolding" (Καλούπωμα με περιστροφική κίνηση). Ο συνδυασμός αυτός έχει μεγαλύτερη αντοχή στον εφελκυσμό απο οποιοδήποτε άλλο πολυαιθυλένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή θραύσης και μεγαλύτερη αντοχή σε περιβαλλοντικές συνθήκες όπως και ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και συνθήκες θάλασσας.  Υψηλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή !!!

Το καγιάκ είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα ή την οικογενεια τους, να εξερευνήσουν την θάλασσα ή να το χρησιμοποιήσουν για ψάρεμα.

Ολοκαίνουργιο, διαιρούμενο, πλήρως εξοπλισμένο ποδηλατικό καγιάκ ψαρέματος με ειδικούς χώρους αποθήκευσης και πολλά αξεσουάρ για να κάνουν το ψάρεμά σας διασκεδαστικό, απολαυστικό, ξεκούραστο και άνετο.

Το μήκος σε συνδυασμό με το φάρδος του προσφέρουν σταθερότητα στο νερό, ευχέρεια κινήσεων του χειριστή πάνω στο σκάφος και δυνατότητα να ψαρέψει ακόμα και όρθιος σε ήρεμα νερά. Το συμπαγές ποδηλατικό σύστημα αλουμινίου μαζί με τηλεχειριστήριο για να στρίβει το σκάφος σας κάνουν το ψάρεμά σας και την βόλτα σας διασκεδαστική και επιτρέπουν να αναπτύσσετε μεγάλες ταχύτητες χωρίς να κουράζεστε.

Διαθέτει βάση στην μέση του καγιάκ για τοποθέτηση διάφορων εξαρτημάτων π.χ. πυξίδα η οποία ανοίγει και λειτουργεί ως καπάκι για τοποθέτηση ποδηλατικού συστήματος.
 
Άλλη μια καινοτομία της GOBO είναι ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που εξασφαλίζει μικρότερη φθορά αλλά και ευκολία στην κατευθυντικότητα του σκάφους.

  •     Διαθέτει βάση στην μέση του καγιάκ για τοποθέτηση διαφόρων εξαρτημάτων π.χ. πυξίδα η οποία ανοίγει και λειτουργεί ως καπάκι για τοποθέτηση ποδηλατικού συστήματος.
  •     Άλλη μια καινοτομία της GOBO είναι ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που εξασφαλίζει μικρότερη φθορά αλλά και ευκολία στην κατευθυντικότητα του σκάφους.
  •     Οι ράγες του καγιάκ θα εξυπηρετήσουν τον ψαρά στην τοποθέτηση πολλών εξαρτημάτων.
  •     Συμπαγές ποδηλατικό σύστημα, το οποίο ξεκλειδώνει ευκολα με ενα κλιπ ασφαλείας.
  •     Διαθέτει ειδικό PAD στα πόδια του ψαρά για αποφυγή πτώσης λόγω γλυστρήματος

 

Διαστάσεις:
Μήκος: 2.87m
Πλάτος: 0.91m
Ύψος: 0.38m
 
Βάρος: 43.5kg
Ωφέλιμο βάρος: 200kg
 
Διαθέσιμα χρώματα: Παραλλαγής Πράσινο (Μαυρο/Λευκό/Πράσινο)
 
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
 
Ποδηλατικό σύστημα Αλουμινίου
Χειριστήριο πηδαλίου
Κάθισμα ρυθμιζόμενο υπερυψωμένο αλουμινίου
Χειρολάβες
Καινούργιο μοναδικό μοντέλο με ενσωματομένο Πηδάλιο και με πεντάλ.
2 Σταθερές Καλαμοθήκες.
Ράγες-Υποδοχές για περιστρεφόμενες εξωτερικές καλαμοθήκες.
Αδιάβροχος χώρος αποθήκευσης αντικειμένων.
Δυο μεγάλοι χώροι αποθηκευσης αντικειμένων μπρος και πίσω με ελαστικό κορδόνι συγκράτησης.
Τάπες αποστράγγισης υδάτων.
Κρικάκια τύπου D.
Χειρολαβές μεταφοράς.
 
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
Τέντα. ( ύψος 1m  Μήκος 0,80m)

  •     Καλύπτονται απο γραπτή εγγύηση
  •     Ολα μας τα καγιάκ έχουν Serial Number
  •     Πιστοποίηση Ευρωπαικης Ένωσης CE

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και το κόστος αποστολής το επιβαρύνεται ο παραλήπτης κατόπιν επικοινωνίας.