Έκπτωση -12%

Gobo Kayak Παιδικό Sit On Nemo SOT Πράσινο

Κωδικός: F-0100-0110G
Brand: GOBO
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
250.00€ 219.00€

Είναι πολύ σταθερό, άνετο και ασφαλές καγιάκ για τα παιδιά σας.
Μονοθέσιο καγιάκ (μέχρι 80 κιλά) με καρίνα από πολυαιθυλένιο LLDPE το καθιστά ένα αβύθιστο και ασφαλές για τα παιδιά σας.

Είναι ένα καγιάκ "sit on". Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά μπορούν να ανεβαίνουν εύκολα πάνω και να αρχίσουν να κωπηλατούν, ακόμα και στην περίπτωση που είναι ήδη μέσα στη θάλασσα. Σύντομα αποκτάνε αυτοπεποίθηση και αγαπάνε την ανεξαρτησία του δικούς τους "σκάφους".  Τα πολύχρωμα κουπιά του θα κάνουν το παιχνίδι των παιδιών σας ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Στο πίσω μέρος του υπάρχει χώρος για να τοποθετούνται αντικείμενα για εύκολη πρόσβαση και γρήγορη χρήση.  

Οι πλαστικές λαβές αλλά και οι επιπλέον χυτές λαβές και το μέγεθός του βοηθούν στην γρήγορη μεταφορά του και εύκολη αποθήκευση. Κατασκευασμένο από πλαστικό LLDPE και φίλτρα UV με την μέθοδο "rotomolding" (Καλούπωμα με περιστροφική κίνηση). Ο συνδυασμός αυτός έχει μεγαλύτερη αντοχή στον εφελκυσμό από οποιοδήποτε άλλο πολυαιθυλένιο, παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή θραύσης και μεγαλύτερη αντοχή σε περιβαλλοντικές συνθήκες όπως και ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία και συνθήκες θάλασσας

Στην τιμή περιλαμβάνονται: 

  • Διπλό Διαιρούμενο Χρωματιστό Κουπί αλουμινίου με δυνατότητα ρύθμισης τριών θέσεων.
  • Χειρολαβές
  • Χυτές λαβες
  • Καλύπτονται απο γραπτή εγγύηση
  • Ολα μας τα καγιάκ έχουν Serial Number
  • Πιστοποίηση Ευρωπαικης Ένωσης CE

Διαστάσεις:

Μήκος : 1.80m
Πλάτος : 0.68m
Ύψος : 0.23m

Βάρος : 15kg
Ωφέλιμο βάρος : 80kg

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.