Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Γλώσσα Δ΄ Δημοτικού (Πατάκη)

Κωδικός: 9789601671659
Συγγραφέας: Μαρία Δελάκη
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
19.90€ 17.90€

Γράμμα προς τους μαθητές και τις μαθήτριες Η γλώσσα μας, αγαπητά μας παιδιά, έχει απίστευτη ομορφιά και τεράστια δύναμη. Με αυτήν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Και η προσπάθειά μας, το αποτέλεσμα της οποίας κρατάς τώρα στα χέρια σου, ξεκίνησε από την αγάπη μας για την γλώσσα και την δύναμή της.

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε πιο δημιουργικά και πιο αποτελεσματικά με τα πολύ αξιόλογα βιβλία της Γλώσσας της Δ' Δημοτικού. Θα σας βοηθήσει να μάθετε όχι μόνο την χρήση της γλώσσας αλλά και τη δομή της

. Στις σελίδες του θα βρείτε: -τις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις του βιβλίου του Μαθητή και του Τετραδίου Εργασιών -τις άγνωστες λέξεις κάθε κειμένου καθώς και λίγα λόγια για το περιεχόμενό του -τον χωρισμό ενοτήτων των κειμένων -ορθογραφικές ασκήσεις για κάθε μάθημα, στις οποίες λαμβάνονται υπόψη οι σημαντικότερες λέξεις του λεξιλογίου κάθε Ενότητας -ορισμούς και παραδείγματα για όλα τα γραμματικά φαινόμενα που περιλαμβάνονται στην ύλη της Δ' τάξης -ασκήσεις παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου -επαναληπτικά μαθήματα για κάθε Ενότητα με ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά μαθητές όλων των μαθησιακών επιπέδων.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.